Alternativna medicina
04.07.2022.

Bezbrižan odmor uz Alpikol sirup

Letovanje je najlepši deo godine koji svi željno očekujemo i unapred mu se radujemo. Međutim, ako nam se baš u to vreme dogode nepredviđeni zdravstveni problemi – sledi veliko razočarenje, koje uključuje posetu lekarima i traženje najbliže ambulante. Zdravstvene tegobe dešavaju se iz brojnih razloga, a jedan od njih je i iscrpljenost imunog sistema zbog priprema za odmor, koje za većinu nas znaju da budu veoma stresne. Drugi mogući razlog je promena klime i okruženja koja nas izbaci iz balansa, pa naš imuni sistem ne odreaguje kako treba, i razbolimo se kada to najmanje želimo. Treći razlog, takođe veoma značajan, jeste sve češća nekontrolisana upotreba rashladnih uređaja. Ovog leta o svemu tome ne moramo da brinemo pošto je u apoteke stigao Alpikol sirup, jedinstvenog sastava, pogodan kako za decu tako i za odrasle.

Alpikol kao deo putne apoteke


Zašto Alpikol sirup treba da bude neizostavni deo naše putne apoteke, objašnjava dr Jelena Džarić.
- Meni kao lekaru i kao roditelju je veoma bitno da moja porodica i moji pacijenti budu bezbrižni i zdravi kada krenu na odmor. Pre svega želimo da se odmorimo i uživamo, a najmanje što želimo jeste da razmišljamo o eventualnim posetama lekarima i ambulantama. Zato ja savetujem da o svom imunitetu razmišljamo na vreme, i pre nego što krenemo na odmor, a da kao obavezan deo prtljaga imamo priručnu apoteku uz sebe, za svaki slučaj – kaže dr Džarić. 

Alpikol snažno stimuliše urođeni imunitet

Prema njenim rečima u našim apotekama može da se kupi Alpikol sirup koji u potpunosti zadovoljava sve zahteve kada se govori o osnaživanju imuniteta. 
- Ovaj sirup je sastavljen tri potpuno prirodna sastojaka. To su ekstrakt crne zove, Južnoafričke muškatle i beta glukana iz pivskog kvasca i ujedno su idealna kombinacija koja dovodi do jačanja takozvanog urođenog imuniteta kako kod odraslih tako i kod dece. Urođeni imunitet prvi reaguje kada je potrebna naša odbrana.

Uništava patogene koji narušavaju zdravlje

Preventivnim korišćenjem sirupa od samo dve nedelje postižemo da naš imuni sistem bude aktivan i spreman da u najkraćem roku uništi patogene koji mogu da naruše naše zdravlje.
- Ove komponente imaju snažno antivirusno dejstvo – što znači da onemogućavaju da se virus zalepi i uđe u naše ćelije ili već aktiviraju mehanizam da se zaražene ćelije unište. Drugo dejstvo je da imaju antibakterijski efekat – to znači da svojim dejstvom ne dozvoljavaju da se bakterije zadržavaju na sluzokoži i da dovedu do tzv. superinfekcije. Crna zova ima snažno antioksidativno dejstvo koje pomaže u regeneraciji našeg organizma, a južnoafrička muškatla deluje na pokretanje treplji koje se nalaze u gornjem respiratornom traktu i time se postiže jako sekretomotorno dejstvo – izbacuje se sav neželjeni sekret iz respiratornog sistema. Sve tri komponente zajedno snažno stimulišu naš urođeni imuni sistem. Više o Alpikol sirupu OVDE


Foto:xavier-mouton-photographie-unsplash

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno