Trudnoća
20.04.2022.

Olakšanje za trudnice i dojilje: Kvantna hipersvetlost za stabilizaciju hormona i zarastanje rana

Zasnovani na tehnologiji upotrebe revolucionarnog fulerena C60, Zepter Bioptron medicinski uređaji za kvantnu, hipersvetlosnu terapiju i Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare optimizuju Vaše psiho-fizičko stanje i revitalizuju kompletan organizam.

Blaženo stanje NE podrazumeva blaženo raspoloženje

Tokom trudnoće dolazi do hormonskih i fizioloških promena. Trudnice se suočavaju s naglim i drastičnim porastom estrogena i progestrogena, koji prate promene u količini i funkcionisanju drugih hormona. 
Ovakve promene utiču na rad neurotransmitera, a njihova stabilnost od ključnog je značaja za jasnu emotivnu percepciju stvari. Otud izraz „poludeli hormoni“, kojim se objašnjavaju učestale promene raspoloženja prilikom trudnoće. 
Iste dolaze i kao posledice izmenjene fiziologije, ali i strahova koji proizilaze iz osećaja neizvesnosti. Naime, koliko god da je trudnica srećna zbog činjenice da će na svet doneti ljudsko biće, prirodno je da razmišlja i o tome da li će biti dobra majka, da li će se beba roditi zdrava, kako i koliko će beba uticati na finansije, životni stil i odnos s partnerom od koga se očekuju najveći oslonac i podrška.
Navedeni faktori neretko dovode do anksioznosti i depresije.

Hyperlight Eyewear pametne naočare stabilizuju rad 4 hormona i pozitivno utiču na raspoloženje

Za razliku od drugih naočara koje su dizajnirane za zaštitu od ultraljubičastog zračenja, Zepter Hyperlight Eyewear su jedine naočare na svetu koje pretvaraju sve tipove štetne, prirodne i veštačke svetlosti u hiperharmonizovanu, blagotvornu svetlost. Na taj način štite naše oči, a samim tim i mozak i organizam, od nepotrebnog i nezdravog naprezanja. 
Ono što čini Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare jedinstvenim jeste to što su im sočiva premazana fulerenom C60, čija antioksidativna svojstva su toliko jaka da optimizuju čak 4 hormona unutar ljudskog organizma:
•    hormon stresa ili kortizol;

•    hormon sna ili melatonin;

•    hormon sreće ili serotonin;

•    hormon zadovoljstva ili dopamin!

Stoga Hyperlight Eyewear pametne naočare
•    unapređuju koncentraciju, pažnju, pamćenje, san, produktivnost i oštrinu vida;

•    ublažavaju simptome depresije, umor i refleksiju; 

•    sprečavaju zaslepljujuće efekte svetlosti; 

•    ubrzavaju prosec donošenja odluka!

Vidiš oštrije, misliš brže, osećaš se bolje s Hyperlight Eyewear pametnim naočarima 


Ranice na bradavicama čine iskustvo dojenja bolnim


Jedan od problema s kojima se dojilje susreću jesu rane na bradavicama, poznate kao ragade. U pitanju su manja ili veća napuknuća koja znaju da prokrvare, ostavljajući iza sebe krastu. 

Iako uglavnom male, povremeno su veoma bolne i predstavljaju izvor neprijatnosti, kako za novopečene mame, tako i za bebe koje mogu da povrate progutanu krv. Pauza u dojenju nije preporučljivo rešenje, budući da će se, u tom slučaju, dojke prepuniti i dovesti do mastitisa. 

S druge strane, ignorisanje ragada može da prouzrokuje ozbiljan problem s neželjenim ishodom u vidu prevremenog prestanka dojenja, što nije zdravo za bebu. 


BIOPTRON medicinski uređaji za kvantnu, hipersvetlosnu terapiju omogućavaju brzo, bezbedno, bezbolno i kompletno zarastanje rana


Klinički testirani, medicinski sertifikovani i jednostavni za upotrebu, BIOPTRON uređaji (BIOPTRON PRO 1, BIOPTRON 2, BIOPTRON MEDALL, MEDOLIGHT) emituju terapeutsku, hiperpolarizovanu svetlost koja prodire duboko u tkiva i stimuliše mikrocirkulaciju i biostimulaciju ćelija, vraćajući im idealnu frekvenciju.
Na taj način BIOPTRON doprinosi
•    brzom, bezbednom, bezbolnom i kompletnom zarastanju rana;

•    efikasnom uklanjanju otoka i ublažavanju bola;

•    ubrzanom oporavku od povreda;

•    proširenju krvnih sudova i stimulaciji cirkulacije krvi;

•    povećanom snabdevanju kiseonikom i nutrijentima;

•    regeneraciji - ponovnom uspostavljanju kompromitovanih telesnih funkcija i održavanju metaboličke ravnoteže;

•    pojačanoj otpornosti na eksterne stresore!

Ozdravite organizam i živite bez bola uz pomoć Bioptron medicinskih uređaja za kvantnu, hipersvetlosnu terapiju 
Zepter International već 35 godina izrađuje inovativna tehnološka rešenja, zasnovana na 5 esencijalnih elemenata zdravog životnog stila (prečišćeni voda i vazduh, harmonizovana svetlost, kvalitetan san i zdrava priprema hrane), koji omogućavaju ljudima širom sveta privilegiju boljeg i dužeg života, a koje možete pronaći u prodavnicama ili na veb-sajtu kompanije
  

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Rančevi za školu 228881EUR
Ranac Star Wars Rogue One 228881
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
2.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno