Dojenje
15.11.2022.

Dečjisajt posle dve i po godine organizovao uživo radionicu dojenja

Posle dve i po godine ponovo radionica dojenja uživo u Beogradu. Nije da je bilo treme nas organizatora, ali dodatni stres da nešto ne propustimo itekako. No, kada smo njih pedesetak videli, laknulo nam je. A, energija nikad bolja. Valjda smo se svi uželeli uživo interakcije, a ne samo druženja online. Ovako je bolje, svi smo se spremili za edukaciju, i učesnice i sponzori predavači i mi sa Dečjeg sajta.

Ne brojimo koliko smo radionica do sada odradili, ali ih ima preko 50, s obzirom da će u januaru biti sedam punih godina edukacije. Vreme leti, neke nove devojke postaju trudnice i mame, mi smo tu za njih, te nakon svake radionice postajemo bogatiji i srećniji jer znamo da smo besplatno podarili znanje onima, koje žele uspešno da doje.
Na žalost, ovaj put smo uskratili mame iz ostatka Srbije da nam se pridruže, ali već u aprilu bićemo online za njih. Do tada, mi ćemo Beograđankama svakog meseca odgovarati na brojna pitanja, razgovarati o njihovim nedoumicama, predrasudama, ispravnom načinu i tehnici dojenja. 
Naši dragi sponzori nam u tome pomažu. One, koje su imale iskustva sa dojenjem znaju koliko Aventova pumpica može da bude spas u svakodnevnoj ishrani beba, baš kao i Dentokind u nicanju zubića.

Baš ovih dana vazduh u celoj Srbiji, a posebno u glavnom gradu je izuzetno loš pa je nam je Zepter ponudio rešenje u vidu prečišćivača vazduha. I o ovoj temi dosta smo pričali, kao i o preparatima Alpen kid-a i Aventovoj kompletnoj podršci za dojenje. Na kraju smo sve trudnice ispratili sa priručnikom za dojenje i poklonima sponzora, čisto da zasladimo kraj današnjeg druženja.
Mi smo danas toliko energije dobili da će nam trajati do naredne radionice, koja će biti početkom decembra meseca, a ukoliko ste i vi medju zainteresovanima za edukaciju, obavestićemo vas na vreme o datumu održavanja. Verujemo da ćete, kao i današnje učesnice izaći zadovoljne i pune utisaka u još čvršćoj nameri da dojite.
 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Deda Mraz sa skijama 40cm mix boja 42/70204
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
150-200cm 0009261,ht
Jelka Breton Pine 180cm 0009261
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Steznik za porodilje VM01
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.000,00 RSD
Veličina
S
M
L
XL
2XL

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno