Blog
22.12.2014.

Uspešna 2014 godina za Dečjisajt!

Dragi naši roditelji, tetke, bake i deke, i ujaci,

Još jedna godina je za nama, Dečjem sajtu druga po redu. Zakoračili smo na internet nebo  puni snage, elana i volje da napravimo jedno lepo mesto za budući i roditelje mališana uzrasta od 0 do 15 godina. Uhvatili smo se u koštac sa velikim igračima, često bezobzirnim, nadmenim, punim sebe. Bez vetra u leđa, sa ciljem da uspemo, da budemo drugačiji, posebni, da se vama dopadnemo sve u želji da nas redovno pratite, da vam budemo iskren prijatelj na zajedničkom putu odrastanja mališana.
Naši koraci su mali, ali ih svakodnevno činimo zahvaljujući vama koji nas redovno pratite i vama koji ste se baš sada pridružili i možda se odlučili na ovaj korak. Već sada nas ima blizu 100.000 mesečno, što čini jednu lepu pokretačku snagu, mašineriju koja mnogo toga može zajedno da postigne.
U prvom kvartalu Dečji sajt je postao uvoznik američkog brenda Kidorable. Najlepši kišni program za mališane izložen je na Dečjem sajmu na kome smo prvi put učestvovali ovog aprila. Odradili smo u junu redizajn sajta i uveli nove kategorije u magazinu, poput "porodičnih odnosa", "bebi kuvara", "uređenje doma". U delu prodavnice, pretraga je pojednostavljena, novi brendovi, poput Only4kid-a, obuće Mihajlo, obuće Two hearts, Beokeedo, Russ toys-a, No2factory, Pulsa pridružili su se našoj družini. U delu magazina Dunav osiguranje, agencija Carpe diem, Nectar, Beostemcell,  Proton System, Alpen Pharma, EncoBook, Hiholidays.
Poslednji kvartal je poseban za nas, jer smo dobitnici Cveta uspeha u kategoriji "samozapošljavanje" koju tradicionalno Udruženje Poslovnih žena Srbije uručuje preduzetnicama. Samo par dana nakon ove predivne nagrade, tačnije 1.novembra otvorili smo svoj prvi maloprodajni objekat, i to baš u Ušće Šoping Centru, na II spratu, pored Cineplexx-a. Kišni kiosk se dopao svim posetiocima ovog tržnog centra koji mesečno ugosti 1.000.000 kupaca.
U toku 2014-e zaposlili smo troje ljudi, u želji da zdravo rastemo, da svaki novi korak načini sledeći još veči, bolji, stabilniji.
Kad se okrenem iza sebe, koliko god da je teško bilo, a poprilično jeste, mi smo mnogo toga uradili. Nastavili da guramo svoju priču, da sarađujemo sa kvalitetnim partnerima koji imaju sličan cilj našem- da stvorimo bolje okruženje za našu decu u zemlji takvoj kakva jeste.
I nije nam bilo teško, ne zato što sve olako ide, već zato što nas vodi viši cilj, što smo zacrtali da uspemo i što cenimo vaše vreme koje nama posvećujete. Na tome smo Vam beskrajno zahvalni.

Želimo da Vam ova 2015. godina bude godina zdravlja, ljubavi, uspeha, novih puteva, iskorištenih prilika. U centru svega da budu vaša deca i porodica, a mi ćemo vas na tom putu podržavati koliko je u našoj moći.
Svim našim partnerima želimo srećne novogodišnje i božićne praznike, uspešne poslovne poduhvate i nove realizovane prilike!

Deci na dar, mami i tati na ćar!

Aleksandra Bogdanović
osnivač DečjiSajt doo



 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno