Školarci
10.06.2022.

Za kraj školske godine poklonite im nešto što će zauvek pamtiti

U Srbiji je normalno da se po završetku školske godine deca novčano daruju. Nije baš bitan uspeh, koliko da bake i deke prelistaju đačku knjižicu i ubace koju novčanicu detetu za uložen trud. Kakav god uspeh postigli, uspeh je uspeh i na našim prostorima se smatra da isti treba nagraditi. E sad, da li novcem ili originalnim poklom, odluka je koju svako mora da donese, i tetka, i baka, a i sami roditelji. 

Učenicima nižih razreda poklonite igračku


Tek svršeni prvaci i drugaci i dalje najviše vremena vole da provode igrajući se te je za njih igračka idealan poklon. Oni redovno prate crtane kanale i znaju koje su igračke aktuelne, samo ih pažljivo slušajte, i jasno će vam staviti do znanja šta je ono što bi voleli da imaju. Ako ste u prilici da im to i priuštite, odluka je laka. Svakako, i ako niste, deca nikada ne žele samo jednu stvar pa je sigurno da ćete naći prihvatljivo rešenje za sve. U slučaju da je to igračka, koju su dugo želeli, sigurno vam to nikada neće zaboraviti.

Učenike viših razreda povedite u šoping


Odlazak u šoping sa tinejdžerima zna da bude stresan, ali neko i to treba da obavi.U uzrastu od dvanaeste do četrnaeste godine veoma je važno mišljenje drugara pa se posebna pažnja poklanja garderobi, ali i obući. Koliko god se trudili da im priuštite nešto originalno, imajte na umu da njih to mnogo ne zanima u ovom uzrastu, više su usmereni na dobre patike i jaknu u trendu. Uglavnom su svi raspoloženi da prošetaju do tržnog centra ili prodavnica kako bi ste njihov uspeh nagradili.

Maturanti zaslužuju originalni poklon


Njima je poslednja godina u osnovnoj školi veoma važna i stresna. Pored brojnih obaveza u školi moraju da zasijaju i na maturskoj večeri. Devojčice se mesecima spremaju za taj dan, pa je svaka pomoć dobro došla. Njihov uspeh u školi, kao i na prijemnom je sudbinski važan za njih, iako to zapravo i nije slučaj. Šta god da su uradili i koju god školu da su upisali, taj uspeh treba proslaviti jer on jeste veliki.
Odlazak par dana na neko relaksirajuće putovanje je originalan poklon, koga će se uvek rado sećati. Najlepše je ako ga i porodično realizujete, pa svima ostane u lepom sećanju.

Neka i mini putovanja budu poklon za đaka i njegovu porodicu


Kraj školske godine za decu predstavlja pravo olakšanje. Neretko, i za roditelje, koji se često angažuju kao ispomoć prilikom savladavanja gradiva. Devet meseci za sve je dug period, pa je to i početak zasluženog odmora, koji treba lepo i osmisliti da deci ne bi bilo dosadno. Sledi period slobodnog vremena, koji nudi brojne mogućnosti, a vikend ture po Srbiji mogu biti relaksirajuća varijanta za sve ukućane. Dobro osmišljen raspust pruža potrebnu energiju za novu školsku godinu.

Uspešan kraj školske godine je važan za svakog đaka


No, šta god da odaberete ili sami osmislite i napravite predlog je da u toku obrazovanja što više fotografija napravite sa detetom, kako bi mu na kraju osmog razreda poklonili ram sa slikama, koje prikazuju njegovo osnovno obrazovanje i vašu podršku, ne u vidu poklona, već svakodnevnih sitnica poput praćenja na ekskurziju, nošenje torbe do škole, pakovanja užine. Ovo je posebno važno za bake i deke, koji su važna karika u osnovnom obrazovanju svakog deteta, jer kad deca odrastu listajući albume i pričajući o njima svojim potomcima shvatiće koliko im je ta podrška bila važna, i da je zapravo to najveći poklon za svakog đaka.
foto:Victoria_Art-pixabay, robo-wunderkind-unsplash,sebadelval-pixabay,raj-rana-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Koferi 31C*31007
American Tourister kofer Mickey Blue Kiss 31C*31007
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Samsonite neseser Ladybug Lally KD7*00021
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.190,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Mar
2024
Školarci
20.
Sep
2023
Školarci
05.
Sep
2023
Školarci