Predškolci
20.12.2023.

Šta Hot Vheels čini omiljenom igračkom za dečake?

Gotovo da nema dečaka uzrasta od tri do osam godina koji nije poželeo od Deda Mraza da mu pokloni makar jedan Hot wheels autić, a neretko baš te praznične želje su velike, od periodnice, preko Monster truck-a, garaže i drugih igračaka kojima se svake godine pridružuje proizvođač ovoj Hot wheels porodici. A šta je to što ih čini tako jedinstvenim i traženim među dečacima?

Zašto klinci vole Hot Wheels?

Hot wheels automobili su dizajnirani da se kotrljaju lako i pri velikim brzinama, što je u vreme njihovog nastanka bila velika inovacija. Pali i neguje duh izazivača koji živi u svakom detetu kako bi dostigao svoj pravi potencijal. Osmišljeni 1968. godine od strane inovatora, raketnog naučnika i dizajnera automobila, Hot Wheels su dizajnirani tako da izgledaju cool i imaju bolji učinak od konkurencije.

Imaju li igračke za dečake Hot Wheels edukativni karakter?

Bez obizira da li se igra samostalno ili u društvu, dečaci nesvesno proširuju svoja znjanja vezana za razumevanje brzine, uglova, nagiba, sudara, kinetičke i potencijalne energije. Ujedno, prolaze i lekcije i aktivnosti zasnovane na upitu, igri i praktičnoj nastavi koja može da im omogući uspeh u nauci i matematici.
Većina roditelja uživa u upoznavanju svoje dece sa Hot Wheels automobilima a oduševljava ih što deca mogu da nauče važne koncepte iz nauke, matematike i vizuelne umetnosti dok se igraju.

Veliki izbor modela Hot Wheels autića

Upotreba širokih guma od tvrde plastike stvorila je mnogo manje trenja i glatkiju gumu od uskih metalnih ili plastičnih točkova koji se obično koriste na autićima slične veličine.

Preko 130 novih varijacija Hot Wheels dizajna se proizvodi svake godine, koji se prodaju u preko 150 zemalja. Takođe, ukupno postoji preko 20.000 različitih modela, što čini kompletnu kolekciju gotovo nemoguće nabaviti.
Proizvedeno je više od 800 modela i 11.000 varijacija Hot Wheels-a, a prema izveštaju proizvođača, USA kompanije Mattel, osam automobila se proda svake sekunde.

Hot wheels ima sve što deci treba za njihove autiće

Nisu u pitanju samo autići već i prateće igračke za dečake, popust staza, garaže, perionice, kamiona za prevoz autića. Komponente svih igračaka se lako sklapaju i kompatibilne su sa drugim Hot Wheels® igračkama tako da deca mogu da eksperimentišu.

Jedan od razloga zbog kojih je brend toliko popularan među decom je taj što se igračkama lako igra. Automobili nisu toliko skupi, tako da roditelji mogu da ih priušte svojoj deci, a Nova godina je svakako odlična prilika za poklanjanje Hot Wheels-a, pogotovo ako želite da obradujete predškolarce.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kamioni i bageri GHR48,orb
Hot Wheels crveni mega kamion GHR48
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Autići GVK38,orb
Hot Wheels Monster Tredz GVK38
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Staze i garaže 928020tr
Hot Wheels garaza lanser 928020
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.150,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Staze i garaže GNL70 ,orb
Hot Wheels velika garaža GNL70
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.299,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

28.
Feb
2024
Predškolci
02.
Feb
2024
Predškolci
06.
Dec
2023
Predškolci