Alternativna medicina
23.02.2016.

Jelena Skoković: Otkad moja porodica koristi Influcid, ne znamo za prehladu i grip

Homeopatski lek Influcid je u našem domu, malo duže od naše mlađe ćerke – a to je više od šest godina. Primenu homeopatskih lekova savetovala nam je doktorka - pedijatar koja leči našeg starijeg sina, a koji je od malena imao problem sa hipersekrecijom.

Influcid nam je preporučila kao odbranu od virusa i bakterija tokom zimskog perioda. Sada ga koristimo porodično (deca od svoje druge godine) čim primetimo prve simptome slabosti kao što su kijavica, početak curenja nosa, kašljucanje....I prezadovoljni smo.

To nam je uvek prvi korak u saniranju početka bolesti. Po potrebi ga kombinujemo sa još nekim homeopatskim lekom (cinnabsin ili tonsilotren).

Ćerka koja sada ima 5,5 godina nije baš oduševljena kada joj se u ustima tableta postepeno rastapa, dok je naš sin jedanaestogodišnji sin na to već navikao. Problem mi jedino predstavlja obaveza uzimanja tableta na dva-tri sata prvih par dana, jer nisam baš disciplinovana kada se radi o mom zdravlju, dok moj suprug sebi pravi podsetnike kako bi ga opomenuli da je vreme da se uzme tableta. Sve u svemu, otkako moja porodica koristi Influcid, ne znamo za prehladu i grip!

Primenom Influcida ne treba očekivati nagla poboljšanja kod jakih i iznenadnih upala, zato što, kako je nama naša doktorka rekla, ove tabletice ne leče već teraju naš organizam da se sam izbori sa uzrokom infekcije. Jačanje vlastitog obrambenog mehanizma vodi do stabilnijeg oporavka i olakšava borbu protiv novih infekcija.

Nakon nekoliko dana tretmana – tokom borbe organizma s bolešću – tipični simptomi poput curenja iz nosa ili njegovog začepljenja, grlobolje, glavobolje, bola u mišićima, opšteg umora i gubitka energije, jednostavno nestaju.

I zato svima od srca preporučujem Influcid.

Influcid

• snižava povišenu telesnu temperaturu, otklanja malaksalost i bol u mišićima, glavobolju, curenje nosa, kašalj i ostale simptome virusnih respiratornih infekcija.

• Podstiče delovanje imunog sistema na prirodan i nežan način

• Ubrzava oporavak posle prehlade i gripa

Dodatne informacije o preparatu možete pogledati OVDE


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno