Alternativna medicina
26.02.2024.

Korona u dečjem uzrastu i pomoć prirode

Već duže vreme smo suočeni sa povećanim brojem virusnih infekcija a u poslednje vreme tu je infekcija korona virusom sa kojom ucimo da zivimo vec nekoliko godina. U sklopu infekcija korona virusom u svetu zahvacene su sve uzrasne kategorije pa i deca a mehanizmi nastanka i razvoja bolesti kao i terapijski pristupi se svakodnevno istrazuju i usavrsavaju.

Deca nisu poštedjena ali na sreću po izveštajima stručnjaka imaju češće blažu kliničku sliku ali ostaje pitanje šta uključiti od terapije. Ostala pitanja koja muče i roditelje i stručnu javnost su da li su antibiotici neophodni i kada, šta davati umesto antivirusnih lekova koji su dozvoljenu samo za odrasle, kako sprečiti komplikacije?

Prirodom do terapije

Terapeutski protokoli su menjani više puta i razlikuju se od zemlje do zemlje a najnovija istraživanja donose i novine vezane za pomoć prirode u terapijskim pristupima.
U poslednjoj godini je objavljeno istraživanje vezano za homeopatske lekove koji su pokazali odličnu efikasnost a podaci su prikupljeni od priznatih homeopata iz celog sveta iz njihovog iskustva u terapiji korona. irusom. Na spisku od 10 najčešće korišćenih prirodnih homeopatskih lekova našlo se i četiri biljke koje se nalaze u sastavu leka Influcid, prirodnog homeopatskog leka koji se u našoj zemlji koristi u tretmanu virusnih infekcija sa uspehom više od deset godina.

U lečenju korone važnu ulogu ima i Influcid

Influcid je dozvoljen za upotrebu od 3.godine života i visoko je efikasan i bezbedan lek za upotrebu kod dece. Jako je bitno krenuti sa njegovom upotrebom na prve znake virusne infekcije jer će u kratkom roku dovesti do smanjenja sirenja virusa i do povlacenja simptoma. Ono što je njegova velika prednost je da se moze koristiti samostalno a i u kombinaciji sa ostalom propisanom terapijom bez interakcija. Često se preporučuje i da se preventivno uzima ukoliko je neko od ukućana već bolestan ili u sezoni virusnih infekcija kada su deca vise izlozena virusima u kolektivima. Može se kupiti bez recepta u svim bolje snabdevenim apotekama.
 

Promo tekst

Foto: alpekid.rs, dreamstime_s_44025329-alexandr-ermolae

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Društvene igre HZ-024-BK
Društvena igra Gladne žabe HZ-024
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
1.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Torbe na rame 000019227
Ranac đački/torba ručna Be Kind To Yourself Gorjuss 1198GJ04
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.399,00 RSD
4.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Canpol Babies elektricna pumpica za izmazanje - Take&Go
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.400,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina