Alternativna medicina
06.02.2023.

Da li se i vaše dete stalno razboljeva

Da li i vi imate ovaj problem - dete počinje da ide u vrtić ili školu i odjednom se čini da mu uvek curi nos, da kija, kašlje…Na sreću, rešenje za ovaj problem postoji i krije se u Immunokindu, homeopatskom leku za jačanje imunog sistema beba i dece s čestim i ponovljenim akutnim infekcijama respiratornog trakta.

Infekcije su najčešće od oktobra do aprila

Udarni period godine je od oktobra do aprila kad su infekcije i najčešće, jer se tada više boravi u zatvorenom prostoru koji se manje vetri, a bliski kontakti su učestaliji. 
Stručnjaci procenjuju da mališani u proseku godišnje imaju od šest do osam infekcija gornjih disajnih puteva, a infekcije respiratornih organa spadaju u najčešće zdravstvene tegobe dece svih uzrasta. Računa se da više od 50 odsto mališana u posetu lekaru odlazi upravo zbog akutnih respiratornih infekcija. Infekcija se u kolektivu brzo širi i nemoguće je primetiti da se dete nalazi u procesu inkubacije. To je period kada je dete zaraženo i kada prenosi bolest na druge, ali još ne pokazuje nikakve znake bolesti. Simptomi se obično pojavljuju nakon nekoliko dana od početka inkubacije. 

Podrška prirodnoj odbrani organizma


Uzročnici respiratornih infekcija su virusi i bakterije. Oboljenje najčešće počinje kao virusna infekcija gornjih respiratornih organa, čiji su prvi simptomi curenje iz nosa i grebanje u grlu. Nakon nekoliko dana dolazi do pojave kašlja, koji je posledica slivanja sekreta niz grlo. To još uvek ne znači da je infekcija zahvatila i donje respiratorne organe, te treba dati šansu prirodnim mehanizmima da telo odbrane od infekcije. Kako bi se smanjile šanse za razvoj infekcija, i virusnih i bakterijskih, treba jačati imunitet. Pored preporuka za redovnu i raznovrsnu ishranu, dovoljno sna, preporučuju se i kombinovani  homeopatski preparati koji jačaju prirodne odbrambene mehanizme organizma. Dokazano je da se tako šansa za ponovnu pojavu bolesti značajno smanjuje.

Immunokindom ojačajte dečji imunitet 


Dakle, uz ostanak deteta kod kuće, zdravu ishranu i dovoljno sna, u ovim trenucima najvažnije je jačanje dečjeg imuniteta, a to se postiže korišćenjem kompeksnog homeopatskog leka Immunokind. Pored opšteg dejstva na jačanje imunog sistema Immunokind povoljno deluje i na obnovu i očuvanje sluznice gornjih disajnih organa, a simptomi kao što su zapušen nos, kašalj i otežano disanje, gotovo nestaju, dok su šanse za razvoj druge infekcije značajno smanjene. Immunokind povoljno deluje i kod beba od prvog dana života, male dece, i dece predškolskog i školskog uzrasta. Može se koristiti i u dužem vremenskom periodu, uz obavezne konsultacije sa pedijatrom ili farmaceutom.

Promo tekst
foto:vitolda-klein-unsplash, alpenpharma.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Interesovanja 47351mag
Drustvena igra Velika Riznica Srbije 47351
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Točak r/c 61/88199
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno