Alternativna medicina
09.09.2022.

Kako se izboriti s čestim respiratornim infekcijama pri povratku dece u škole i vrtiće

Opet je počela sezona prehlada i gripa, a vaše dete ide u vrtić ili školu? Pored prirodnog jačanja imuniteta, koji podrazumeva uredan san, svakodnevnu fizičku aktivnost i zdravu ishranu, u ovom periodu preporučuje se korišćenje Alpikol sirupa koji zahvaljujući svom prirodnom sastavu pojačava otpornost organizma i ojačava imunitet tokom bolesti. 


Uz Alpikol sirup bolesti nema 


Primena Alpikol sirupa posebno se preporučuje kod dece i odraslih tokom jeseni i zime, u sezoni gripa, prehlada i drugih virusnih infekcija disajnih puteva, kada je potrebno dodatno zaštititi organizam. Uz Alpikol sirup svi simptomi virusnih infekcija disajnih puteva kao što su povišena temperatura, groznica, suvi kašalj i zapušen nos, postaju prošlost. Istraživanja pokazuju da uz Alpikol sirup bolesti nema, a ako se i pojavi garantovano traje kraće. 

Tri moćne biljke u jednom sirupu


Virusi, pokazalo se, nemaju šanse uz tri moćna biljna saveznika koja se nalaze u Alpikol imuno sirupu. U svom sastavu Alpikol sirup ima potpuno prirodne biljne komponente CRNE ZOVE i JUŽNOAFRIČKE MUŠKATLE uz dodatak najboljeg, prečišćenog i standardizovanog BETA GLUKANA iz PIVSKOG KVASCA. Zajedničkim dejstvom ovih komponenti postiže se ojačavanje urođenog imunog sistema i njegova još brža reakcija. Osim delovanja na podizanju imunog odgovora ova kombinacija pomaže da se organizam što pre oporavi i pomaže da se izbaci sekret nakupljen u gornjim disajnim putevima.
Zato ove jeseni i zime podarite vašem detetu posebne moći, i uz pomoć Alpikol sirupa - učinite ga superherojem.

promo tekst

foto:bbc-creative-unsplash, alpenpharma

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Rančevi za vrtić SC1703,NBK
Ranac za vrtić Baby Animals S-cool SC1703
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Plišani ranac za vrtić Leptir 10/0754
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Rančevi za vrtić 000016788
3D ranac za vrtić Spiderman Cerda 2100002438
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.699,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno