Alternativna medicina
29.07.2022.

Kako da vaša porodica zdrava ode na godišnji odmor

Vreme je godišnjih odmora, i dok nestrpljivo planiramo gde ćemo i kada otputovati, neophodno je da se na vreme potrudimo da u tom periodu ostanemo zdravi. A da li se to uopšte može planirati? Odgovor je – DA, a evo i kako... 

Virusi su najčešći uzroci oboljevanja

Svi već znamo da su najčešći uzročnici iznenadnog obolevanja virusi. Ta okom nevidljiva stvorenja uvek su tu negde oko nas, i samo vrebaju trenutak pada našeg imunološkog sistema - da nas nemilosredno napadnu. Ne brinite, postoji rešenje za ove male napasti, i to potpuno prirodno! 

A šta vam je činiti kako biste i vi i vaši mališani zdravi otišli na godišnji odmor?


Dve nedelje pre odmora počnite da svojim mališanima dajete Immunokind, a podrazumeva se da ga i sami koristite, jer u pitanju je homeopatski lek za podizanje ćelijskog imuniteta. Uz njega obavezno koristite i adekvatan probiotik. 
Potpuna zaštita postiže se preventivnim uključivanjem i homeopatskog leka koji nam direktno pomaže u borbi sa virusnim infekcijama, a to je Influcid. Njega bi trebalo dodati nedelju dana pre polaska na odmor, i obavezno ga imati spremnog u putnoj apoteci koju nosite sa sobom.

Zašto Imunokind?


Pored opšteg dejstva na jačanje imunog sistema Immunokind povoljno deluje i na obnovu i očuvanje sluznice gornjih disajnih organa, a simptomi kao što su zapušen nos, kašalj i otežano disanje, gotovo nestaju, dok su šanse za razvoj druge infekcije značajno smanjene. Immunokind povoljno deluje i kod beba od prvog dana života, male dece, i dece predškolskog i školskog uzrasta. Može se koristiti i u dužem vremenskom periodu, uz obavezne konsultacije sa pedijatrom ili farmaceutom. Kada se radi o iskustvu roditelja sa Immunokindom, Zdrava i prava redovno dobija pozitivne povratne informacije od korisnika.

Zašto influcid? 


Influcid je velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brz prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. Influcid tablete su jednako dobre i zimi i leti jer rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i malaksalosti. Pomažu, kako deci, tako i roditeljima.
Više o homeopatskim lekovima pogledajte OVDE

sponzorisani tekst

foto:publicdomainpictures-pixabay, alpen pharma

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Playmobile Bazen 20198
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bazeni i oprema 51080LEM
Dečiji bazen BESTWAY Space ship  51080
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.990,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno