Zdravlje
26.12.2022.

ALPIKOL: Jača imunitet i otklanja iscrpljenost i umor

Sigurni smo da ste i sami primetili da zbog brojnih porodičnih i poslovnih obaveza dođe period kada se osećate potpuno iscrpljeni i umorni. Isto može da se desi i vašim mališanima, naročito u periodu pred kraj prvog polugodišta kada imaju veći obim školskih obaveza. Ovaj osećaj može da traje i duže, i u tom slučaju vodi u stanje hronične iscrpljenosti i umora. Ovo je jasna poruka da ste u ovoj fazi posebno ranjivi i ugroženi. Hronični stres i umor negativno utiču na imunitet tako da je organizam „laka meta“, uglavnom za viruse.

 

Hronični stres i kako ga sprečiti


Sigurno ste već iskusili da kada ste dugo umorni - veoma lako se razbolite od virusnih infekcija, kao i vaše dete. 
Zato je neophodno da sačuvate svoj organizam, kao i organizam vaše dece, pre svega od hroničnog stresa, uravnotežavanjem svojih i njihovih obaveza, redovnim snom, fizičkom aktivnošću, smehom, opuštanjem. 
Pored toga svom organizmu i organizmu vaših mališana, možete da pomognete ako koristite  pažljivo odabrane prirodne preparate kakav je Alpikol sirup koji pomaže kako u  prevenciji, tako i u lečenju virusnih i bakterijskih infekcija. 

Šta je to u Alpikol sirupu što pomaže u gore navedenoj situaciji?

Odgovor je CRNA ZOVA, koja je jedan od glavnih sastojaka sirupa.
Cvet i bobice crne zove u sebi sadrže veliki broj jedinjenja koja pozitivno utiču na naš organizam i olakšavaju simptome mnogih bolesti. Najpoznatija su antocijanini, koji jačaju naš imuni sistem i flavonoidi, koji svojim antioksidantnim dejstvom oporavljaju oštećene ćelije organizma. Crna zova svojim jakim antioksidativnim efektom vam pomaže kod stanja prevelike iscrpljenosti. 
Alpikol sirup je dijetetski suplement koji sadrži standardizovane biljne ekstrakte južnoafričke muškatle i crne zove uz dodatak beta glukana. Ova moćna kombinacija predstavlja prirodnu podršku imunitetu, pojačava otpornost organizma i blagotvorno deluje u očuvanju zdravlja disajnih puteva.
Alpikol sirup može se kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama i njihovim online apotekama.

promo tekst

foto:alpenpharma.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Lutke Barbie HHN08,orb
Barbie lutka Extra HHN08
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.199,00 RSD
6.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lutke Barbie HCD48, orb
Barbie duplex kuća HCD48
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kocke 38452mag
Mekane konstruktor kocke 45pcs 38452
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno