Zabava
14.05.2016.

Porodični dan uz Angry birds film i poklone iznenađenja za sve mališane

Saznajte konačno zašto su ptice toliko ljute! Porodični dan u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center održaće se u nedelju, 15. maja, u periodu od 12 do 17 časova, uz prikazivanje najnovije sinhronizovane komedije „Angry birds“ film u 2D i 3D verziji.



Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane Crvenim, Čakom, Bombom i simpatičnim zelenim svinjama, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“. Dodatno iznenađenje su poklon album za sličice Angry birds za sve mališane, kao i vaučer za besplatni Happy meal u McDonalds restoranima koji očekuje najsrećnije.

Radnja filma vodi nas na ostrvo naseljeno isključivo srećnim pticama – ili je bar većina njih srećna. U ovom raju, Crveni (ptica sa problematičnim temperamentom), ludi Čak i nestabilni Bomba oduvek su bili autsajderi. Ali kada ostrvo posete misteriozne zelene svinje, upravo će ova trojica imati zadatak da otkriju zbog čega su ova stvorenja posetila baš njihovo malo mesto.

Kako bi mališani u potpunosti uživali u avanturama ovih simpatičnih ptičica i malih zelenih svinja pobrinuli su se Petar Strugar, Boris Milivojević, Tamara Dragičević, Stefan Bundalo, Anđelka Prpić, Bojan Perić, Nebojša Ljubišić, Yasserstain, Rambo Amadeus i mnogi drugi.

Pored sinhronizovane, film je moguće pogledati i u originalnoj verziji gde se iza glavnih likova kriju glasovi Džejsona Sudekisa, Džoša Gada, Pitera Dinklidža i mnogih drugih.

Karte za Porodični dan i projekciju filma „Angry birds“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno