Zabava
09.04.2016.

Više od 12.000 posetilaca na rođendanskom slavlju Cineplexxa

Rođendan bioskopa Cineplexx u Srbiji ove srede proslavilo je više od 12.000 ljudi, uz specijalnu ponudu i najaktuelnije filmove. Uprkos pravoj letnjoj, spoljnoj temperaturi, u bioskopima se tražila karta više, a među filmovima su se posebno istakli “Betmen protiv Supermena: Zora Pravednika”, romantična komedija “Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2”, ali i animirana avantura “Zootropolis – Grad životinja”.U proteklih godinu dana, Cineplexx je bio domaćin bezbroj premijera, kako domaćih, tako i stranih filmova. Više od 2.000 obožavaoca su u decembru sa oduševljenjem dočekali ponoć i premijeru sedmog nastavka jedne od najčuvenijih filmskih franšiza „Star Wars: Buđenje sile“. Titulu najgledanijeg stranog filma u prethodnoj godini odnela je ljubavna drama „Pedeset nijansi sive“ koja broji više od 160.000 gledalaca, dok je u samom vrhu i 24. nastavak ostvarenja o čuvenom agentu Džejmsu Bondu, „Spektra“, kao i animirane avanture za najmlađe „Malci“ i „Hotel Transilvanija 2“.  Ostvarenja domaće kin

ematografije „Gorčilo, jesi li to došao da me vidiš“ i „Bićemo prvaci sveta“ ugostili su preko 200.000 gledalaca u bioskopskim salama tokom prethodne godine. Četvrta sezona prikazivanja nastupa operskih i baletskih velikana iz Metropolitena i Boljšoj teatra donela je sjajna izvođenja i rekordne rezulate u poseti, dok su obožavaoci lika i dela Eda Širana imali priliku da uživaju u direktnom prenosu ekskluzivnog nastupa i koncertnom filmu jednog od najuspešnijih muzičara današnjice. Bioskop Cineplexx je prvi put bio domaćin 44. FEST-a, najvećeg filmskog festivala u regionu pod sloganom „Briše granice“ i ugostio tom prilikom više od 10.000 ljubitelja festivalskih ostvarenja.

Verni posetioci bioskopa Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center sada mogu da uživaju u specijalnom klubu pogodnosti – Cineplexx bonus klubu,  u okviru kojeg ih za svaki 1 dinar potrošen u bioskopu očekuje 1 bonus bod. 
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno