Zabava
17.03.2016.

Porodični dan uz Kung Fu Pandu u bioskopima Cineplexx

Porodični dan u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center održaće se u nedelju, 20. marta, u periodu od 12 do 17 časova, uz prikazivanje jedne od najpoznatijih animiranih franšiza „Kung Fu Panda“ i pregršt dodatnih aktivnosti.



Nastavljajući svoje legendarne avanture, neodoljivi, pomalo nespretni Po suočiće se sa dve velike opasnosti. Kung fu majstor Po će konačno uspeti da pronađe svog izgubljenog oca sa kojim polazi na uzbudljivo putovanje koje ih dovodi u tajno selo - skriveni raj koji predstavlja dom gomile urnebesno smešnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sam Po.

Ono što će pokvariti ovu idilu jeste zlikovac Kaj sa namerom da porazi sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora učiniti nemoguće — istrenirati i napraviti kung fu majstore od veselih i smotanih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koja će pružiti otpor majstoru Kaju i sprečiti selo od istrebljenja!

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane simpatičnim kung fu junacima, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“.

Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno