Zabava
06.03.2016.

Teen`s night u bioskopima Cineplexx

Šta ako je ceo tvoj svet bio laž? Šta ako samo jedna odluka može da promeni sve? Šta ako ćeš zbog ljubavi i odanosti da uradiš neočekivane stvari? Odgovore na ova pitanja biće primorani da pronađu Šejlin Vudli i Teo Džejms u nastavku popularne franšize pod nazivom „Trilogija drugačija: Odani 1.deo“, koji će biti prikazan u četvrtak, 10. marta od 19:30 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, u okviru Teen’s night događaja.

Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris zajedno sa Tobijasom odlučuje da ode i istraži granice sveta koji ne poznaje. Nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobijas moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, pa oni koji su nekada privilegovani to više nisu.

Svim posetiocima Teen’s night događaja Hej! magazin poklanja primerak izdanja uz kupljenu ulaznicu, dok one najsrećnije očekuje Converse vaučer i pokloni iznenađenja koje su pripremile brendovi Miss Sporty i Playboy, kao i izdavačka kuća Urban Reads. 

Karte za Teen’s night i projekciju filma „Trilogija drugačija: Odani 1.deo“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs . 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno