Zabava
18.02.2016.

Začarana princeza i Porodica Kremenko u Teatru 78

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78“ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu:

ZAČARANA PRINCEZA – subota 20.02. u 17h
PORODICA KREMENKO - nedelja 21.02. u 12h

Dečija predstava „Začarana princeza“ je bajka u kojoj zle veštice začaraju princezu koja lutajući traži svoga princa. Naravno, kao i u svakoj bajci pojavljuju se dobre vile koje će zajedno sa čarobnjakom i vitezom pomoći da dođe do srećnog kraja .
Duhovita predstava koju mogu gledati i predškolci ali i roditelji.

Tekst: Tode Nikoletić
Režija: Rade Mihailović

„Porodica Kremenko“ je priča o odrastanju, prvom poljupcu i prvoj ljubavi, ali i priča o tome kako se čitavog života treba truditi i iznova osvajati srce drage osobe.

Svanuo je novi dan u Kamengradu. Fred Kremenko uživa u miru i tišini, Vilma radi jutarnju gimnastiku, njihova ćerkica Kamičak se pakuje jer putuje kod bake Koviljke kod koje će provesti letnji raspust. Bilo bi ovo jedno obično nedeljno prepodne da  njihov komšija Bam-bam nije po prvi put osetio leptiriće u stomaku. U koga se on zaljubio? Da li će poverovati u čika Fredovu priču o pčelicama i cvetićima? Ko su Biserka i Serenadica? Šta je „cmok-cmok“ ples?  Na koje načine možemo da osvojimo simpatijino srce? Drage mame i tate, da li možete da budete romantični i nakon dvadeset, trideset godina braka?  Sve ovo možete otkriti u najnovijoj avanturi porodice Kremenko: LJubavnim jadima malog Bam-bama.

Tekst i režija: Lazar Dubovac
Igraju:Mirka Vasiljević, Nemanja Janičić, Ammar Mešić, Anđela
Popović.
Scenografija: Tanja Žiropađa
Kostim: Tatjana Cvjetković
Muzika: Branko Kovačić
Koreograf: Ivana Dubovac

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

U toku je nova akcija za verne posetioce „Teatra 78“ – Godišnja članska karta sa 50% popusta na dar svakome ko donese 5 iskorišćwnih karata.

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno