Zabava
22.12.2015.

Predstava "Porodica Kremenko" u novogodišnjoj noći

Porodica Kremenko u novogodišnjoj noći / predstava za decu + dodela paketića / nedelja / 27. decembar / 18h

Širimo radost novogodišnjih praznika! Dovedite svoje najmlađe 27.decembra u 18h, na uzbudljivu novogodišnju avanturu "Porodica Kremenko u novogodišnjoj noći​" koju vam​ priprema "Teatar 78".

Ovo je priča o odrastanju, prvoj simpatiji, prvom poljupcu, prvoj ljubavi. Ali i priča o tome da ceo život treba da se trudimo da iznova osvajamo srce drage osobe!

Svanuo je 31. decembar u Kamengradu. Fred Kremenko (Nemanja Janičić) ​uživa u miru i tišini, Vilma (Mirka Vasiljević)​ radi jutarnju gimnastiku, njihova ćerkica Kamičak (Anđela Popović)​se pakuje jer putuje kod baka Koviljke kod koje će provesti zimski raspust.
Bilo bi ovo jedno obično zimsko prepodne da njihov komšija Bam-bam (Ammar Mešić) ​nije po prvi put osetio leptiriće u stomaku!
Drage mame i tate, možemo li biti romantični i nakon dvadeset-trideset godina braka? Otkrićete ako sa mališanima pogledate najnoviju avanturu porodice Kremenko u novogodišnjoj noći.

Roditelje u poverenju obaveštavamo da će Deda Mraz sigurno doći, pa obavezno ponesite i paketiće za svoju decu. 

Paketiće će Deda Mraz na kraju predstave podeliti mališanima, a roditelje molimo da na paketićima napišu ime deteta.

Pozivamo sve zainteresovane da Novu godinu i zatvaranje zimske sezone obeležimo ovom divnom pričom o ljubavi.

Ulaznice za predstavu nabavite u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br.1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, kao i pola sata pre predstave po ceni od 5​00 dinara.​

DOBRODOŠLI U TEATAR 78!​

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno