Zabava
28.08.2015.

Ukoro počinje upis u kreativne radionice

Sa početkom nove školske godine počinje i upis dece i mladih u kreativne radionice Dečjeg kulturnog centra Beograd, a otvoreni studiji i ateljei počinju sa radom 1. septembra.

Brojne aktivnosti koje se organizuju u ovom centru pružaju deci i mladima mogućnost da razvijaju maštu, pronađu oblast u kojoj bi najradije razvijali svoj talenat i iskažu se u najrazličitijim vrstama umetnosti.

Deca i mladi, uzrasta od tri do 18 godina, mogu da zavire u svet kulture kroz Muzičku igraonicu, Hor, Školu pevanja dečje i popularne muzike "Nađi svoju zvezdu", Školu džez pevanja Katarine Kačunković, Školu solo pevanja, Školu klavira, Studio rok-pop pevanja Bojane Stamenov i Djorđa Davida, Studio glume i kulture govora.

Dečji kulturni centar obuhvata i Englesku pozorišnu radionicu, Baletski studio, Baletsku igraonicu, Likovni atelje, Atelje za primenjenu umetnost, Likovni 3D studio, Studio animiranog filma, Studio za strip i karikaturu, Radionice izrade scenskih i odevnih predmeta "Igle i dugmići", Sport za najmlađe, Jogu za decu i roditelje, Mentalnu aritmetiku "Suan pan'' i Kreativno zabavište.

Od ove godine u ponudi Dečjeg kulturnog centra Beograd su i novi sadržaji: Folklor, Aikido, Radionica dizajn tekstila i Kaligrafija.

Informacije o radu studija, ateljea i kreativnih radionica mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 011 32 42 011 ili 011 32 42 012, putem mejla info@dkcb.rs ili dolaskom u Dečji kulturni centar Beograd u Takovsku 8.

foto: dkcb.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno