Zabava
12.05.2015.

Očekuje nas veoma zanimljiv vikend u "Radoviću"!

Subota,16.05.

12:00 h - Noć u Merlinovom zamku, režija S. Rodić-Janković
„Noć u Merlinovom zamku“ je predstava o čarobnjaku Merlinu koji dovodi zlu vešticu na suđenje, a za svedoke  poziva junake iz popularnih crtanih filmova Volta Diznija: Malu Sirenu, Zver, Ivicu i Maricu, Duha iz Aladinove lampe, Kruelu de Vil i druge.

17:00h - Tri praseta, režija D. Todorović
„Tri praseta“ najnovija lutkarska produkcija pozorišta u režiji Dragoslava Todorovića, prati dogodovštine tri čuvena praseta. Dramatizaciju teksta uradio je Igor Bojović, a za napetost i neizvesnost do samog kraja zaduženi su gladni i lukaviji Lija i Vuk! Gudonije, Trutonije i Cica Gica ipak uspeće da se izbave u čemu će im zdušno pomoći papagaj Arčibald i... pa neka to za sada ostane tajna!

18:30-21:00h „Noć u Malom pozorištu”, 12. Noć muzeja (edukativna tura)
Dvanaesta Noć muzeja po prvi put ove godine predstavlja Dečiju turu sa sadržajima posebno osmišljenim za najmlađu publiku. Između ostalih, Malo pozorište „Duško Radović” povešće svoje posetioce iza kulisa. Obilazak počinje na službenom ulazu pozorišta, do gornjeg nivoa gde se nalaze šminkernica i garderobe, zatim ulaskom kroz bočni ulaz na scenu do inspicijenstkog pulta, sale i foajea pozorišta. Posetioci će imati prilike da se upoznaju i razgovaraju sa glumcima iz ansambla, inspicijentom, cug majstorom, tehnologom lutaka i majstorom svetla!

Nedelja, 17.05.

12:00h - Strašne priče braće Grim, režija M. Gordon
„Strašne priče braće Grim” rađena je po motivima čuvenih bajki braće Gim. Braća Jakov i Vilhelm Grim su verovatno najčuveniji pripovedači novela iz Evrope, koji su omogućili da bajke kao što su Snežana, Zlatokosa, Pepeljuga i Ivica i Marica postanu deo najrasprostranjenije svetske baštine.  Predstavu je režirao Mik Gordon, pa ukoliko ste ljubitelji britanskog humora i estetike ovo je preporuka za Vaš porodični izlazak ovog vikenda!

Dobrodošli u Malo pozorište i ne zaboravite UZMEŠ TRI KARTE – PLATIŠ DVE – JEDNU DOBIJEŠ NA POKLON!
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno