Zabava
24.04.2015.

Premijera 3D filma "Osvetnici-Era Altona"

Kragujevac - Premijera 3D filma „Osvetnici – Era Altrona“, drugog nastavka najuspešnijeg filma o superherojima, zakazana je za sredu, 29. april, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, sa početkom u 20 časova.

Tim snova super junaka se vraća da zaštiti čovečanstvo od najveće pretnje s kojom se ikada susrelo, u filmu Osvetnici – Era Altrona. Kada Toni Stark pokuša da ponovo pokrene program za globalno očuvanje mira, stvari pođu sasvim naopako, pa će najveći junaci na Zemlji morati da prođu kroz najveća iskušenja ikada. Ajron Men, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Halk, Crna Udovica i Hokaj boriće se protiv Altrona, tajanstvenog tehnološkog zlikovca koji je rešen da istrebi čovečanstvo.

U ulozi Ajron Mena ponovo ćemo gledati Robert Dauni Džuniora, Kris Hemsvort je Tor, Mark Rufalo kao moćni Halk, Kris Evans kao Kapetan Amerika, Skarlet Johanson u ulozi Crne Udovice i Džeremi Rener kao Hokaj. Dodatnu pomoć pružiće im Semjuel L Džekson koji tumači ulogu Nika Fjurija, dok će se u ulozi glavnog negatica Altrona naći Džejms Spejder. Scenario i režiju filma zasnovanom na popularnom Marvelovom stripu koji je prvi put objavljen 1963. godine potpisuje Džos Vedon, a producent je Kevin Fagi.

Karte za premijeru filma su već u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.
Trejler filma možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/1bkOKb2.

Film „Osvetnici – Era Altrona“ će se od 30. aprila naći na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx u distribuciji Taramount filma.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno