Dojenje
01.08.2023.

Danas su trudnice i mame iz cele Srbije besplatno edukovane za uspešno dojenje

Tradicionalno Rosa i Dečjisajt obeležavaju svetsku nedelju dojenja edukacijom trudnica iz cele Srbije. Tako je i ovaj put bilo uživo u Ada Mall-u za sve zainteresovane Beograđanke i online za trudnice i mame iz cele Srbije. Sve one, koje su uživo pratile događaja na poklon su dobile brojne darove naših sponzora. Zaslužile su, nije lako odlučiti se da u poodmakloj trudnoći na plus 35 stepeni bez preke potrebe izaći iz kuće. No, kada je tema važna i kada predavači uspešno edukuju za dojenje, ne treba propustiti to iskustvo. Tom mišlju rukovodile su se brojne mame, koje su tokom tročasovne radionice imale šta da pitaju, jedna drugu posavetuju.
Podršku sui m dala i dva dečaka, jedan tek nešto stariji od mesec dana i budući ponosni stariji brat. Obojica su bila perfektna, mirna i poslušna, kao da su znali koliko je njihovim mamama danas značilo da steknu nepohodna znanje, jedna čak i veštine, jer Nevenu je Milena naučila kako malog Luku da stavi na dojku.

Lekcije su se ređale jedna za drugom, uvek nedovoljno vremena da se odgovori na sva pitanja, kako onih mama koje su putem YouTube kanala pratile događaj, tako i svih njih koje su uživo učestvovale.

Saznale su sve ono što će im biti važno u danima koji dolaze. Telefonsko savetovalište “Halo beba” kao dvadesetčetvoročasovna podrška upoznala je mame sa mobilnom aplikacijom koja nudi odgovore na brojna pitanja. Snežana Mrkaić iz Simbexa istakla je sve prednosti korišćenja Bambo eko pelene, a Suzana Janković predstavila kompletnu To.To liniju brenda Tosama.

Milena Popević nije štedela sebe da objasni, pokaže, posavetuje. Pričalo se o silikonskim bradavicama, pumpicama za dojenje, položaju bebe na dojku, ishrani dojilje, ali i kako izmasirati dojku, koliko je važan kolostrum, kako regulisati mleko, čuvati u Aventovim posudicama u frižideru i hladnjaku. Taman kada se uspešno uspostavi dojenje mladu majku čekaju i drugi izazovi. Jedan od njih i bolno nicanje zubića. Zato je tu AlpeKid linija za mališane, koju je doktorka Ana predstavila ističući prednosti Dentokinda, ali i drugih proizvoda pomenute linije homeopatskih lekova.

Rosa se pobrinula da svakoj majci obezbedi dovoljno osveženja,ali i isprati je na kraju radionice majicom za dojenje. Darivanje i od strane ostalih sponzora nije izostalo, pogotovo u oviru tradicionalnog “Kviza znanja” u okviru kojeg obnavljamo stečeno gradivo. To je jedan lep segment igranja za sve one koje uživo prate događaj. Njima je omogućeno danas bilo da dobiju Aventove pumpice za dojenje, Rosine ogrlice za masažu zubića, jastuke za dojenje, kao i Bamboo pelene, To.To i Alpen Kid paketiće.
Ni jedna majka nije krila zadovoljstvo koje joj je današnja edukacija omogućila. Srećne i zadovoljne stečenim znanjem, punih ruku ostavile su nas organizatore i naše partnere da sabiramo utiske i već polako pripremamo Aventov festival dojenja, koji smo zakazali za 3.oktobar. Biće to još jedno druženje i uživo i online za trudnice i mame iz cele Srbije. Besplatno, naravno, jer i mame i bebironci to zaslužuju.

Foto:decjisajt.rs
 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kompresivni grudnjak BC02
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.300,00 RSD
Veličina
S
M
L
XL
2XL
Sačuvano u omiljne
Avent električna pumpica za izmazanje Natural 5217 rechargeable
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
25.799,00 RSD
28.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dodatna oprema SKU10083
Poziciner za bebe Lounge Buddies Infant Positioner - Lion SKU10083   Kids II...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno