Bake i deke
12.10.2022.

Bake i deke vole da čuvaju uspomene, ali ne na telefonu

Zamislite scenu u kojoj baka i deka sede u dnevnom boravku, listaju albume za slike i pričaju o svojim unucima, koje uglavnom poslednjih godina najčešće viđaju na telefonu radujući se njihovom prvom koraku, osmehu bez mlečnog zubića, novoj frizuri. Prisećaju se druženja sa njima, brojnih dogodovština i scena proživljavajući ponovo sve te čarobne trenutke. Oni su svoje uspomene na ovaj način ovekovečili, sliku koja im se manje sviđa neće jednostavno da obrišu, ona je tu da ih stalno podseća na trenutke, koje ne žele da zaborave. U isto vreme, većina baka i deka ima pametan telefon pa su im slike i video snimci i te kako dostupni i to neretko na dnevnom nivou. U njihovoj kući je uvek mnogo slika na zidu, kako dece, tako i unuka. Vole, kad uđu u sobu da se svakom od njih i jave. Znaju oni vrlo dobro da su to samo slike. Možda je Ana na studijama u drugom gradu pa je retko viđaju. Marko je još mali, on im je uvek dragi gost za vreme raspusta. Milica je već tinejdžerka, ona je ovog leta samo kratko na par dana svratila sa roditeljima. Ipak, slike na zidu su “ostarile”, nisu sveže, a oni bi baš želeli da imaju one sa nedavne mature ili proslave 18-og rođendana. I njih bi zajedno sklupčani na krevetu listali u albumu.

Idealan poklon za bake i deke

Šta mislite da im baš album sa najnovijim fotografijama poklonite za predstojeću krsnu slavu, rođendan ili jednostavno narednu planiranu posetu? Garantovano ćete ih oduševiti. U isto vreme vas će obuzeti čarolija sreće jer znate da ste svoje roditelje obradovali.
Život čine sitnice. Oni krupni događaji, poput venčanja, rođenja detata, krštenja, maturiranja retko se dešavaju,dok nam one svakodnevne situacije ispunjavaju život, a mi poneku od njih uspemo i da zabeležimo. Možda su baka i deka bili tu kada su se one dešavale, ali neretko su zapravo daleko od nas, ranjiviji nego inače, osetljiviji nego kad su oni bili u našim godinama. Raduje ih i rasplače svaki lep gest njihovih najmilijih, a poklanjanje albuma za slike baš izaziva takve emocije.

Izaberite slike, koje su vama drage


Imate ih mnogo, a svakodnevno se broj i povećava. No, medju njima ima onih posebnih, koje i vi želite da isplivaju iz mora drugih, manje važnih. Nije bitna situacija, već poruka koju šaljete. Na nekima se “ludirate” sa decom, na drugima ste u radnoj akciji. Možda baš ona sa kolegama je prava. Vaši roditelji se vesele svim lepim privatnim i poslovnim situacijama u kojima se nalazite. Vole da vide vas, ali i vaše prijatelje, kolege, koje su imali prilike da upoznaju ili da im o njima pričate. Ne mora da bude previše fotografija, bitno je da su novijeg datuma, da vas “drže” u naručju dok pomno listaju album.

Albumi njima namenjeni su i vaše uspomene


Ovakvom poklonu i vi ćete se radovati, jer su oni zapravo vaša uspomena. Svaki put kada odete u porodični dom prelistaćete isti. Nekada vaših roditelja neće biti u kući, ali album će ostati da vas podseti na radost, koju ste im darivanjem slika priuštili. 
Albumi za slike ne mogu slučajno da nestanu, ne može ni gubljenje telefona ili bagovanje istog da ih obriše. Ne morate da znate u kom računaru ste ih sačuvali. Album zauzima svoje mesto u fioci ili na polici i čeka da ga neko, kad god poželi i prelista. Možda i porodično, sutradan neki novi naraštaji.
 
Albumi za slike prikazuju sve one godine, koje ste ostavili iza sebe. Čuvaju uspomene zlata vredne na koje će i vaša deca da se oslone. Kada uzmete u obzir kako je malo truda potrebno da se oni izrade,a koliko je to u isto vreme finansijski jeftin, a emotivno vredan poklon, ostaje samo da prelistate fotografije na telefonima svih članova svoje porodice i date one posebne da se izrade. Bake i deke će vam na tome biti zahvalne.

 

foto:laura-fuhrman-unsplash, freestocks-photos

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pearhead nalepnice za bebin stomačić su neodoljiv način da sačuvate uspomene na prvu ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.200,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Koferi 94103un
Set kofera Anekke Arizona 94103
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
38.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

23.
Apr
2018
Bake i deke
18.
Nov
2017
Bake i deke
24.
Oct
2017
Bake i deke