Putovanje
15.12.2014.

Doček Nove godine najjeftiniji u Pragu

Prag je najjeftiniji grad na svetu za proslavu Nove godine, pokazalo je istraživanje kompanije Travelex. Dok u Pragu kompletan aranžman za doček Nove godine košta u proseku 54,4 evra, u Njujorku staje 150,5 evra.

Najskuplji je London u kom proslava “najluđe noći” košta 426,4 evra.

Istraživanje je takođe pokazalo da je Budimpešta relativno povoljna destinacija u kojoj se aranžman za doček plaća u proseku 84,8 evra. Evo i pune liste šest gradova obuhvaćenih istraživanjem.

Prag - 54,4 evra
Budimpešta - 84,8 evra
Njujork - 150,5 evra
Pariz - 310,7 evra
Toronto - 350,2 evra
London - 426,4 evra

U susret predstojećoj zimskoj sezoni, od danas, 15. decembra, do  31. januara 2015. godine, „Dunav osiguranje“ odobravaće popuste prilikom zaključivanja polise putničkog zdravstvenog osiguranja, paketa putnog osiguranja, kao i na cene drugih usluga u bogatoj paleti ove kuće.

Na više od 600 prodajnih mesta Kompanije širom Srbije, prilikom zaključivanja individualnih, grupnih i porodičnih ugovora o putničkom zdravstvenom osiguranju, odobravaće se sledeći popusti:

- 10 odsto na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, kao i
- 15 odsto na premiju osiguranja paketa putnog osiguranja ukoliko osiguranik zaključi samo osnovno pokriće, a 20 odsto popusta na premiju osiguranja pri ugovaranju jednog ili oba dopunska pokrića.
Pravna ili fizička lica koja sklope navedene polise ostvaruju i mogućnost da  uz popuste, ukoliko se polise  zaključuju na period od godinu dana, ugovore i sledeće vrste osiguranja:
- osiguranje građevinskih objekata (nastanjenih i nenastanjenih stanova i kuća) od opasnosti požara i nekih drugih opasnosti sa 10 odsto popusta na premiju osiguranja, kao i
- osiguranje stvari domaćinstva (od rizika požara i drugih opasnosti) sa 10 odsto popusta na premiju osiguranja.

Odobravanjem ovih popusta Kompanija „Dunav osiguranje“ izlazi u susret pojačanom interesovanju za pojedinim osiguravajućim uslugama tokom zimske sezone, pokazujući da slogan „Prijatelj ostaje prijatelj“ predstavlja postojanu devizu njenog dugogodišnjeg poslovanja.   

Detaljnije informacije o važećim popustima moguće je dobiti u svim  prodajnim mestima Kompanije, besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286, ili na sajtu Kompanije www.dunav.com.

foto: vivatravel.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno