Alternativna medicina
27.02.2023.

Vaše dete grebe u grlu? Postoji prirodno rešenje za ovaj problem

Ne postoji osoba koja nije iskusila neprijatno grebanje u grlu. Onaj ružan osećaj koji se dodatno pogoršava dok jedete ili pijete, a ponekad i kada pričate. Naravno, ovaj osećaj najteže podnose deca.  

Kada se najčešće javlja grebanje u grlu?

Simptomi poput grebanja u grlu i nadražajnog kašlja mogu da se jave se tokom čitave godine, ali naročito su česti pri naglim promenama vremena tokom smene godišnjih doba, a to je upravo sada. 
Grebanje u grlu se obično javlja kao simptom neke virusne respiratorne infekcije, prehlade ili gripa, kao posledica bakterijske infekcije, kao alergijska reakcija, ali i zbog zagađenog i suvog vazduha, oslabljenog imuniteta… 

Najvažnije je da se utvrdi uzrok grlobolje


Najvažnije je da se prvo utvrdi šta je uzrok grebanja u grlu i ukoliko je to potrebno, odmah otpočne sa adekvatnom terapijom. Naravno, važno je znati da je kod bakterijske infekcije ždrelo izrazito crveno s gnojnim čvorićima i visokom temperaturom i zato je potrebno lečenje antibiotikom.
Ako je uzročnik grlobolje virus, uglavnom se preporučuje mirovanje, topli napitci i antipiretici ako skoči temperatura. Najvažnije je da se mališani dok bolest traje što više odmaraju. Odmor je ključan kako bi se izlečila prehlada, a sa njom i bol u grlu, jer organizam tako skuplja snagu za borbu protiv virusa. Takođe, odmaranjem se obnavlja imuna funkcija, te je to prvi korak ka lečenju grlobolje. Lekari savetuju i unos dovoljno tečnosti.

Grebanje u grlu lek Tonsilotren 


Ako i vaše dete pati od čestih upala krajnika, i ako ga često muči grlobolja, isprobajte Tonsilotren, nemački prirodni preparat koji na prirodan način pomaže u slučaju angine i hroničnog tonzilitisa. On smanjuje upalu, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika, smanjuje obim krajnika, podstiče izbacivanje gnojnih čepića, ublažava otok i zapaljenje limfnih čvorova. Tonsilotren podstiče jačanje imunog sistema u celini, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine i to za dva o po puta, kako su pokazala brojna klinička ispitivanja.
 Efikasnost Tonzilotrena potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima
* Posle prolaska tri 60-dnevne kure sa pauzom od 4 meseca u toku dve godine praćenja kod 66,7 odsto dece je smanjena učestalost i trajanje pogoršanja hronične upala krajnika, slučajevi angine nisu registrovani, normalizovani su pokazatelji sekretornog imunoglobulina A, što je dovelo do pozitivnih promena u imunitetu usnog dela ždrela.
* Učestalost angine smanjena je 2,5 puta
* Uzimanjem Tonzilotrena značajno je smanjen (za više od tri puta) ukupan rezultat lokalnih znakova hroničnog tonzilitisa.
* Preparat se može koristiti kako za lečenje angine, tako i za preventivu pogoršanja hroničnog tonzilitisa.
* Tonsilotren tablete treba uzimati najmanje pola sata pre obroka i pustiti da se lagano rastope u ustima. Kod dece tablete se mogu rastvoriti u malo vode.

Topao, klimatizovan, suv vazduh, dim cigareta kao i dug neprekidni govor ili pevanje mogu štetno delovati na grlo. Tako grlo gubi zaštitni sloj sekreta i postaje podložno virusima i bakterijama.

Promo tekst

Foto:nastya-gepp pixabay, rachelBostwick-pixabay, alpenkid.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kuhinje i pribor J06599gb
Drveni set aparat za kafu J06599
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Drvena Kuhinja Loft J06556
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Plišana čupava kuca 36cm 24195
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.439,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina