Alternativna medicina
27.07.2014.

Homeopatska apoteka za letnja putovanja

Pažljivo odabrani i kombinovani homeopatski lekovi učiniće vaš odmor bezbrižnim. Homeopatija je efikasna, blaga i holistička terapija, koja stimuliše i reguliše moć samoizlečenja organizma

Polazak na godišnji odmor, ukoliko ste već spakovali sve potrebne stvari, treba upotpuniti putnom apotekom. Ukoliko ste pristalica homeopatije, Dečji sajt vam savetuje šta se ovog leta obavezno mora naći u vašoj putnoj torbi. To su Influcid za letnje prehlade, Tonsilotren za osetljivo grlo posle sladoleda, Cinnabsin ako zbog klima uređaja dobijete upalu sinusa i Gastrokind ako vas ili vaše mališane snađu stomačne tegobe.

Najčešći zdravstveni problemi su upravo stomačne tegobe, mučnina, nadimanje, opstipacija ili proliv, bolovi. Nije to ništa opasno, ali je dovoljno da ne možete u potpunosti da uživate. Javljaju se kao reakcija organizma na promenu klime, nadmorske visine, vode i hrane.
Sladoled je omiljena letnja poslastica od koje ponegad zaboli grlo. I nije samo to jedina muka koja vas može snaći na letovanju.

Promaja i klima uređaji koji često nemaju pravilno podešenu temperaturu mogu biti uzrok upale sinusa koja se često javlja leti i ometa uživanje u sunčanim danima Ne brinite! Homeopatski lekovi mogu mnoge od navedenih problema u velikoj meri ublažiti, ili ih sasvim otkloniti i tako vaše putovanje učiniti prijatnijim.

Zato vam dajemo pregled homeopatskih lekova koje su dostupni i u našim apotekama:

Letnje prehlade: Influcid

Osetljivo grlo posle sladoleda: Tonsilotren

Klima uredjaji: Cinnabsin

Stomačne tegobe: Gastrokind

Klasična homeopatska terapija zasniva se na upotrebi homeopatskih lekova koji sadrže samo jedan aktivan sastojak. U svom portfoliju DHU sadrži oko 400.000 pojedinačnih lekova izrađenih od više od 1400 polaznih materijala.

U proizvodnji DHU lekova najviše koristimo sirovine biljnog porekla koje se uglavnom uzgajaju na našim plantažama sertifikovanim za organsku kultivaciju lekovitog bilja. Takođe, supstance mineralnog i životinjskog porekla koje se kupuju od drugih proizvođača ispunjavaju najviše standard kvaliteta. Proizvodimo lekove u različitim homeopatskim formama: globule, tablete, rastvori, injekcije i masti I različitim potencijama.

Svaki lek koji izađe iz DHU proizvodnog pogona ispunjava visoke standarade kvaliteta i izrađen je po metodama koje su opisane u “Nemačkoj homeopatskoj farmakopeji”. Potenciranje matičnih tinktura se radi isključivo ručno, u skladu sa originalnim uputstvima Dr. Samuela Hahnemanna i tradicijom osnivača naše kompanije Dr Vilmara Švabe.

Više o DHU proizvodima saznajte putem sledećeg linka http://dhu-homeopatija.com/

Velika pomoć za male stomake

• Mučnina i povraćanje
• Dijareja
• Konstipacija (zatvor)
• Flatulencija (nadutost)
• Bol u stomaku

Gastrokind je kompleksni homeopatski lek namenjen za olašanje stomačnih tegoba koje se dešavaju prilikom promene režima ishrane beba, usled adaptacije na nove namirnice u ishrani, kao pomoć kod virusnih infekcija sistema za varenje ili nekog drugog funkcionalnog poremećaja gastrointestinalnog sistema kod  beba i male dece.   Četiri puta na dan jedna tabletica Gastrokinda se rastvori u kašičici vode i tako daje bebama i maloj deci. Odrasli mogu tableticu direktno rastvoriti u ustima.

foto: Bru-nO-pixabay

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Lopte 9801
Dostupna u 4 boje. Prečnik 18cm, težina 280gr
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pliš za kolica sastavljen od 6 interaktivnih figura životinja (mrdalice,glodalic...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.199,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno