Zdravlje
28.08.2023.

Kako ojačati dečji imunitet pri povratku u škole i vrtiće

Septembar  se uveliko približio. Vratili smo se sa godišnjih odmora u kancelarije, a naši mališani su ponovo u jaslama, vrtićima, uskoro i u školama…Nažalost, kako nam se jesen bliži, s njom stižu i razne sezonske bolesti.
Pored prirodnog jačanja imuniteta, koji podrazumeva uredan san, svakodnevnu fizičku aktivnost i zdravu ishranu, u ovom periodu preporučuje se korišćenje Alpikol sirupa koji zahvaljujući svom prirodnom sastavu pojačava otpornost organizma i ojačava imunitet da se lakše izbori sa svim jesenjim izazovima. 

Uz Alpikol sirup bolesti nema 


Primena Alpikol sirupa posebno se preporučuje kod dece i odraslih tokom jeseni i zime, u sezoni gripa, prehlada i drugih virusnih infekcija disajnih puteva, kada je potrebno dodatno zaštititi organizam. 
Uz Alpikol sirup svi simptomi virusnih infekcija disajnih puteva kao što su povišena temperatura, groznica, suvi kašalj i zapušen nos, postaju prošlost. Istraživanja pokazuju da uz Alpikol sirup bolesti nema, a ako se i pojavi garantovano traje kraće. 

3 moćne biljke u Alpikol sirupu


Virusi, pokazalo se, nemaju šanse uz tri moćna biljna saveznika koja se nalaze u Alpikol imuno sirupu. U svom sastavu Alpikol sirup ima potpuno prirodne biljne komponente CRNE ZOVE i JUŽNOAFRIČKE MUŠKATLE uz dodatak najboljeg, prečišćenog i standardizovanog BETA GLUKANA iz PIVSKOG KVASCA. Zajedničkim dejstvom ovih komponenti postiže se ojačavanje urođenog imunog sistema i njegova još brža reakcija. Osim delovanja na podizanju imunog odgovora ova kombinacija pomaže da se organizam što pre oporavi i pomaže da se izbaci sekret nakupljen u gornjim disajnim putevima.
Zato ove jeseni podarite vašem detetu posebne moći, i uz pomoć Alpikol sirupa - učinite ga superherojem.

Promo tekst

foto:steven-libralon-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
3D Ranac za vrtić Minnie Mouse Dance 318427
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pune pernice 000017468
Pernica puna 1 zip 2preklopa Vibes 1B  48076
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pune pernice 17465
Pernica Hello Kitty Jeans 17465
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina