Zdravlje
28.08.2023.

Kako ojačati dečji imunitet pri povratku u škole i vrtiće

Septembar  se uveliko približio. Vratili smo se sa godišnjih odmora u kancelarije, a naši mališani su ponovo u jaslama, vrtićima, uskoro i u školama…Nažalost, kako nam se jesen bliži, s njom stižu i razne sezonske bolesti.
Pored prirodnog jačanja imuniteta, koji podrazumeva uredan san, svakodnevnu fizičku aktivnost i zdravu ishranu, u ovom periodu preporučuje se korišćenje Alpikol sirupa koji zahvaljujući svom prirodnom sastavu pojačava otpornost organizma i ojačava imunitet da se lakše izbori sa svim jesenjim izazovima. 

Uz Alpikol sirup bolesti nema 


Primena Alpikol sirupa posebno se preporučuje kod dece i odraslih tokom jeseni i zime, u sezoni gripa, prehlada i drugih virusnih infekcija disajnih puteva, kada je potrebno dodatno zaštititi organizam. 
Uz Alpikol sirup svi simptomi virusnih infekcija disajnih puteva kao što su povišena temperatura, groznica, suvi kašalj i zapušen nos, postaju prošlost. Istraživanja pokazuju da uz Alpikol sirup bolesti nema, a ako se i pojavi garantovano traje kraće. 

3 moćne biljke u Alpikol sirupu


Virusi, pokazalo se, nemaju šanse uz tri moćna biljna saveznika koja se nalaze u Alpikol imuno sirupu. U svom sastavu Alpikol sirup ima potpuno prirodne biljne komponente CRNE ZOVE i JUŽNOAFRIČKE MUŠKATLE uz dodatak najboljeg, prečišćenog i standardizovanog BETA GLUKANA iz PIVSKOG KVASCA. Zajedničkim dejstvom ovih komponenti postiže se ojačavanje urođenog imunog sistema i njegova još brža reakcija. Osim delovanja na podizanju imunog odgovora ova kombinacija pomaže da se organizam što pre oporavi i pomaže da se izbaci sekret nakupljen u gornjim disajnim putevima.
Zato ove jeseni podarite vašem detetu posebne moći, i uz pomoć Alpikol sirupa - učinite ga superherojem.

Promo tekst

foto:steven-libralon-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
3D Ranac za vrtić Minnie Mouse Dance 318427
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pune pernice 000017468
Pernica puna 1 zip 2preklopa Vibes 1B  48076
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pune pernice 17465
Pernica Hello Kitty Jeans 17465
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno