Zdravlje
16.07.2019.

Decu na odmoru pogađaju tri grupe tegoba. Znate li šta vas čeka?

Predugo ste čekali godišnji odmor i radovali se boravku na moru ili planini da biste dozvolili da vam letovanje pokvare razni zdravstveni problemi koji često pogađaju decu. Mališani najčešće pate od mučnine, povraćanja, dijareje, visoke temperature i upale grla, tegoba s kojima ćete se relativno lako izboriti ako u putnoj apoteci imate efikasne nemačke homeopatske lekove – Influcid, Tonsilotren i Gastrokind.

– Putna apoteka je obavezan deo prtljaga, naročito ako putujete sa decom. Veoma je bitno da na vreme spakujete sve što vam je potrebno kada krenete na dugo očekivani odmor. Moj savet je da sa sobom ponesete homeopatske lekove. Njima dajem prednost jer nemaju neželjenih dejstava, napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka, biljaka i minerala, pa ih posebno preporučujem za dane odmora – savetuje Jovana Knežević, farmaceut.




„Influcid“ predstavlja veliku pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brz prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. Influcid tablete su jednako dobre i zimi i leti jer rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i malaksalosti. Pomažu, kako deci, tako i roditeljima.



„Tonzilotren“ je prirodni preparat koji pomaže u slučaju angine i hroničnog tonzilitisa. Smanjuje upalu, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika, smanjuje obim uvećanih krajnika, podstiče prečišćavanje gnojnih čepića, ublažava otok i zapaljenje limfnih čvorova, normalizuje pokazatelje imuniteta, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine.



Stomačni problemi na putovanjima su česta pojava, naročito leti, a najčeše su prouzrokovani promenama u ishrani i kvalitetu vode za piće, bakterijama unetim u organizam putem hrane, vode ili zbog loših higijenskih uslova. „Gastrokind“ pomaže kod nadimanja i zatvora, kao i kod mučnina koje se javljaju u putu. Jednako je efikasan i kod tegoba sistema za varenje kao što su mučnina, povraćanje, dijareja…
Dodatne informacije o ovim preparatima, ali i o ostalim homeopatskim lekovima iz palete "Mama Natuea" potražite OVDE.
Promo tekst
Foto: enthealth.org, rd.com, drivrzone.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno