Dojenje
14.07.2021.

Rosa radionica dojenja zakazana je za 3.avgust. Obezbedite mesto na vreme!

Došlo vreme da se ponovo družimo uživo nakon gotovo godinu i po dana. Nedostajalo nam je, i to mnogo, pa nekako imamo tremu kao da nije već 45. besplatna radionica dojenja koju organizujemo, i to u okviru Svetske nedelje dojenja. 
Biće posebna, pre svega jer će biti uživo za trudnice iz Beograda, ali u isto vreme i online za trudnice van glavnog grada.


Korona nas je navela da edukaciju od marta prošle do juna ove godine držimo online, što je dobro, jer smo po prvi put bili dostupni i budućim mamama u Vranju, Leskovcu, ali i Novom Sadu, Somboru, baš kao i našim trudnicama iz dijaspore. I one su oduševljene upijale svaku reč naše Vršnjačke savetnice za dojenje te ne želimo da ih zaboravimo ni u narednom periodu, pogotovu ne sada kada realizujemo Rosa radionicu dojenja. Zato smo i za njih tu. One će edukaciju pratiti online, putem Zoom-a zahvaljujući live stream-u. Moći će, baš kao i Beograđanke koje će na radionicu doći u tržni centar Galerija Beograda na vodi da postave brojna pitanja i učestvuju u nagradnom kvizu znanja. Omogućićemo im i obilazak štandova naših partnera i upoznati ih sa njihovim proizvodima. Potrudićemo se da se sve trudnice, i prisutne i one koje prate radionicu online i edukuju i zabave i spremne dočekaju dojenje.

Rosa već godinama sprovodi akciju “Beba bira gde” ističući značaj dojenja i za mamu i za bebu. Bez Philips Avent pumpica za dojenje mnoge porodilje ne mogu ni da zamisle dan, baš kao ni bez Dentokind-a i drugih homeopatskih lekova Mama nature. Naši drugari iz Tosame su prava podrška u porodilištu i nakon njega, a da dojenje teče po planu tu je i Pregnacare New mum preparat,a za bebe i Waya kapi.
Milena Popević, vršnjačka savetnica za dojenje pobrinuće se da edukacija bude, kao i uvek, uspešna i da dodatnu energiju pruži trudnicama. 
Zato, drage buduće mame iz Beograda, dođete na edukaciju uživo tako što ćete se prijaviti OVDE.
Drage trudnice iz ostalih delova Srbije i dijaspore, svoje mesto na vreme rezervišite klikom na TRUDNICE-SRBIJA.
Na žalost, nismo u prilici da primimo sve zainteresovane, pa vas molimo da se prijavite na vreme kako bi ste i obezbedili mesto.
Unapred se radujemo druženju zakazanom za 3.avgust.
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno