Dojenje
14.05.2021.

Ako ste odlučile da dojite, ne dozvolite da vam išta promeni tu odluku!

Znate da uživotu sve kreće od neke odluke baš poput one da naučite da vozite bicikl, pa onda auto, pa možda da završite kozmetički kurs ili da odete na planinarenje, čak i da spremite ukusan ručak. Uvek je neka odluka ispred akcije. Zvuči poznato? Samo nismo svesni koliko naše odluke usmeravaju naše ponašanje i delovanje. 
Ako je ovih dana dok ste trudne pala i odluka da dojite, vi ste već na korak od ispunjenja cilja. Nedostaje vam samo mala podrška, a nju ćete dobiti već na narednoj radionici koju organizuje Dečji sajt 18.maja od 11-14h. 



Sigurno se pitate iz čega se sastoji ta naša podrška i kako smo sigurni da ćemo baš mi da vam pomognemo u ostvarenju cilja?
Iza nas je preko 5000 edukovanih trudnica, i to zadovoljnih. Mi ih učimo kako da se pripreme za dojenje, šta treba da urade, koliko je njihovim bebama u početku potrebno mleka, kako da dođu do te količine, kada da znaju da je beba sita, kako da prepoznaju kada je gladna, kako da se bore sa okolinom i njihovim predrasudama, zašto treba da slušaju sebe, kako da nadju najbolji položaj za dojenje, kako da ugode sebi i doje bez nervoze. Trudimo se da sve učesnice savladaju “azbuku dojenja” i odu zadovoljne sa predavanja. A zadovoljna je ona žena koja ima znanje, barata činjenicama i spremna je za jedan od najlepših ispita života. To je onaj na kome ne možete da padnete, jer ste nakon radionice spremne da se uhvatite u koštac sa njim. I ne samo to, već uz sigurnost koju dobijete posle edukacije, vi ste već pola posla obavile, ostalo je samo da priroda odradi svoj deo.
Naše online radionice su ograničene na 100 učesnica. Volimo kada je popunjen broj, kada dišemo u istom ritmu, odgovaramo na vaša brojna pitanja zajedno sa našim partnerima Kids landom, Tosamom, Mama naturom, koji su uvek tu da nam omoguće besplatnu edukaciju. Tu je i Vršnjača savetnica za dojenje koja vas od početka do kraja vodi kroz proces dojenja. Vaše je samo da obezbedite svoje mesto na vreme. Verujte, veoma je jednostavno, samo treba da se prijavite OVDE. Za ostalo ćemo se mi pobrinuti.
Družimo se 18.maja od 11-14h putem Zoom-a.

Foto: gazetashneta.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno