Dojenje
02.04.2020.

Na našoj onlajn radionici za podršku dojenju više od 70 trudnica

Dok čekamo da koronavirus postane prošlost, brinući o sebi i svojim bližnjima, ne možemo da ne nastavimo sa edukacijom  budućih mama, jer one imaju jednu brigu više od svih nas, da maksimalno zaštite sebe kako bi i život koji nose bio zaštićen.
Mislili smo da preskočimo radionicu u vreme u kome nije preporučljivo druženje i izlaganje riziku jer ako neko mora biti izolovan ovih dana to su pre svega one, trudnice. Ali, jedna divna preporuka Danijele Kuljanin iz "Halo bebe", da je njima takva podrška potrebna, već narednog dana dovela je do organizacije u našim redovima, instaliranja Zoom aplikacije. Naravno da su svi naši partneri poput Mama nature, Dunav osiguranja, MCG-a, Švajcarske banke matičnih ćelija i Tosame, kao i vršnjačka savetnica za dojenje Milena Popević rado prihvatili da realizujemo radionicu svako iz svog doma.
Našli smo i odličan način da odgovorimo na sva pitanja, da budemo podrška i nakon radionice. Puni utisaka nakon tri sata neprestanog druženja zadovoljni učinjenim već smo odgovorili na pitanje onih koji su se kasno priključili interesujući se kada ćemo ovakvo onlajn druženje da ponovimo. Zakazali smo novu za 28. april. U međuvremenu, nadamo se da ćemo veoma brzo se vratiti starom ritmu i uživo se družiti sa budućim mamama.
Foto: aeroflowbreastpumps.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno