Roditeljstvo
06.02.2021.

Suzana se prijavila za februarsku radionicu, prijavite se i vi

Za Suzanu Marjanović (32) i njenog supruga Željka (33) 2020. je bila najbolja godina u životu. Nakon čitave decenije podstanarskog života Beogradu kupili su stan, Suzana je promenila posao i ostala u drugom stanju. Željko je priželjkivao ćerku Danku, dugo je verovao da čekaju devojčicu, ali se brzo navikao na činjenicu da će umesto male šmizle dobiti malog princa. Početkom aprila im stiže sin Vuk i oni se polako pripremaju da ga dočekaju.

Suzana dobro podnosi trudnoću i veoma je aktivna. Do nedavno je završavala neke ranije započete projekte, a sada može da se opusti i uživa. Uglavnom šeta po kraju sa Fridom (8), malom kerušom koju ona i Željko doživljavaju ko člana porodice, ko rođeno dete. Zahvaljujući četvoromesečnoj sestričini Bogdani već je usavršila menjanje pelena. Ne viđa je onoliko često koliko bi volela, jer živi u Kladovu, ali iz sestrinih priča zna šta je sve čeka. Ne boji se porođaja, ne strepi od neprospavanih noći, grčeva i rasta zubića, ali bi mnogo volela da se spremi za dojenje.

Prijavila se za februarsku radionicu za podršku dojenju u organizaciji Dečjeg sajta i polako sprema pitanja za Milenu Popević, sertifikovanu savetnicu za dojenje koja će se družiti s budućim mamama u četvrtak 11. februara od 11 do 14 časova. I ova radionica će biti održana u onlajn svetu, preko Zum aplikacije, ali to ne znači da nema interakcije, pitanja i odgovora. Naprotiv. Suzanu interesuje da li bebu treba uspavljivati na dojci, da li beba sme da sisa ako mama ima visoku temperaturu, kada treba započeti sa masažom grudi i do kada bebu treba dojiti na zahtev. Ako i vi imate neka pitanja za Milenu, zapišite ih i obavezno se prijavite za učešće jer je broj mesta ograničen. Veoma je jednostavno... Samo treba da kliknete OVDE, a mi ćemo vam pre radionice na mejl poslati link za logovanje.
Foto: privatna arhiva

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno