Roditeljstvo
23.07.2019.

Buduće mame, dođite na „Rosa“ radionicu za podršku dojenju na Adi

Iza nas iz Dečjeg sajta su 32 radionice za podršku dojenju i pet festivala dojenja, a pred nama Svetska nedelja dojenja koja se, kao i svake godine, obeležava između 1. i 7. avgusta. Obeležićemo je i mi i to, a kako bi drugačije, nego sa vama drage trudnice i to, po prvi put, na otvorenom, na Adi Ciganliji. Zahvaljujući našim dragim prijateljima, koji nas podržavaju i na festivalima, 1. avgusta od 10.00 za vas organizujemo „Rosa“ radionicu za podršku dojenju.Našli smo lep, debeli hlad koji je idealan za naše lepo druženje i razgovore o dojenju. „Rosa“ nam je obezbedila udobne stolice i fotelje, neograničene količine vode, domaće kiflice, ali i kids-kutak za vaše mališane, ako rešite da ih povedete sa sobom. Dok vi budete slušale savete naše sertifikovane savetnice za dojenje Milene Popević, klinci će moći da boje i crtaju pod budnim okom animatorki.

A da sa radionice ne biste otišle samo sa novim informacijama, znanjem, dodatnom sigurnošću i naraslim samopouzdanjem, već i sa nečim opipljivim, „Rosa“ je za sve učesnice pripremila majice za dojenje i pelene na kojima ćemo mašinski da izvezemo ime bebe koju čekate. Ako vas ovo ne ubrza da odaberete jedno od brojnih imena koja vam se, verujemo, još vrzmaju po glavi, ne znamo šta će.

Ali ni to nije sve... Poklone za vas spremaju i ostali prijatelji Dečjeg sajta, kompanije MCG, „Mama Natura“, „Dunav osiguranje“ i Švajcarska banka matičnih ćelija, a dolaze nam i divne dame, patronažne sestre Telefonskog savetovališta „Halo beba“.

Otklonićemo vam sve strahove i strepnje, razrešićemo sve dileme, odgovorićemo na sva vaša pitanja... Pričaćemo o laktaciji, o potencijalnim problemima kao što su ragade i mastitis, pravilnoj ishrani i optimalnoj hidrataciji, o položajima za dojenje, dojenju na zahtev, a usput ćemo vas ohrabriti da vaše čedo dojite svuda i uvek jer „Beba bira gde“... Ako smo vas dovoljno zainteresovali, obavezno se prijavite za učešće na „Rosa“ radionici za podršku dojenju jer je broj mesta ograničen.Molimo vas da se ne prijavljujete ako niste sigurne da možete da dođete jer ćete zauzeti mesto nekoj budućoj mami koja istinski želi da prisustvuje radionici. Prijava nam je važna i zbog toga što smo za sve učesnice obezbedili prevoz od kuće do Ade i nazad, pa ne želimo da vozilo uzalud čeka neku od vas.
Ako ste čvrsto rešene da u četvrtak 1. avgusta  zajedno obeležimo Svetsku nedelju dojenja na „Rosa“ radionici za podršku dojenju, na Adi  Ciganliji, od 10.00 do 13.00, kliknite OVDE.
Foto: gazetashneta.com, drbrownsbaby.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno