Putovanje
15.07.2020.

Ne krećite na put van zemlje bez osiguranja za Covid-19

Mnogi od su dugo sanjali i planirali godišnji odmor na nekoj od egzotičnih plaža, ali stvari se ne odvijaju uvek onako kako smo zamislili. Vanredna situacija i epidemija Covid-19 postaje naša svakodnevnica, zbog čega su mnoge zemlje, a među njima i Grčka, zatvorile granice za srpske državljane. Nadamo se da će ova pošast vrlo brzo proći i da ćemo moći slobodno da putujemo na sve željene destinacije, a do tada možemo da uživamo u predelima naše divne Srbije ili prelepim plažama Turske.

Ukoliko letovanje planirate u Turskoj ili na nekoj drugoj evropskoj destinaciji, kompanija „Dunav osiguranje“ vam, kao odgovoran i savestan prijatelj, uz putno zdravstveno osiguranje nudi i dodatno osiguranje za Covid-19. Dodatno osiguranje za Covid 19 može se ugovoriti uz uslov da se putovanje završava zaključno sa 30. septembrom 2020.

Evo šta sve obuhvata dodatno osiguranje za Covid-19:
• Troškove neophodnih medicinskih pregleda ovlašćenog lekara i troškove testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije Covidom 19;
• Troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije;
• Troškove bolničkog lečenja u skladu sa uslovima;
• Troškove repatrijacije do 5.000 evra u skladu sa uslovima.

Ali dodatno osiguranje za Covid 19 ne obuhvata ovo:
• Preventivno testiranje na Covid 19;
• Troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Planiranje je uvek dobar iskorak ka budućnosti jer planirati znači snevati, razmišljati o nečemu lepom, raditi na sebi, ali naši putevi ne moraju uvek nužno biti deo našeg plana. Bitno je da se sa puta vratimo s novim iskustvima, što lepšim uspomenama i, što je najbitnije, da se vratimo živi i zdravi. Budimo odgovorni, kako za sebe tako i za sve oko sebe! „Odgovorno“ spakujte svoj kofer i nađite u njemu mesta za osiguranje za Covid-19. To je odgovornost svih nas, odgovornost za bezbrižno letovanje i siguran povratak u svoju zemlju. Korona nas jeste iznenadila, ali ne i pobedila zato što prijatelj ostaje prijatelj!

Detaljnije informacije možete dobiti besplatnim pozivom na broj kontakt centra „Dunav osiguranja“ 0800-386-286, putem imejla kontaktcentar@dunav.com, ili na sajtu www.dunav.com.
Promo tekst
Foto: stefan-schweihofer-stux-pixabay

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Anatomski ranac light Soccer SC1299
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kolica za lutke J05886gb
Kolica za lutke Candy Chic J05886
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.900,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno