Putovanje
22.06.2020.

Slobodno putujte van zemlje bez straha od koronavirusa

Kompanija „Dunav osiguranje“ podržava preporuke da leto pred nama provedemo u našoj zemlji i da je bolje upoznamo. Ali šta ako iz neodložnih razloga ipak morate ili želite da otputujete van granica naše zemlje? U želji da građanima pruže dodatnu sigurnost tokom putovanja u inostranstvo i odgovore zahtevu trenutka, u sklopu polisa putnih osiguranja uveli su novo osiguravajuće pokriće za kovid 19!


Svim osiguranicima koji tokom letnje sezone putuju u neku od evropskih zemalja, kao i u Tursku ili Rusku Federaciju, „Dunav osiguranje“ pruža mogućnost zaključenja polise putnog zdravstvenog osiguranja ili paketa putnog osiguranja koji pored standardnih rizika obuhvataju i rizik od kovida 19. Suma osiguranja po polisi je 35.000 evra. Cena individualne polise putnog osiguranja za sedam dana boravka u inostranstvu iznosi samo 1.100 dinara, ukoliko se zaključi onlajn. Polise putnih osiguranja mogu se zaključiti i na oko 600 prodajnih mesta kompanije „Dunav osiguranje“.

Ako ugovorite pokriće za kovid 19 i iskoristite popust od 15 odsto na onlajn zaključenu polisu osiguranja do 30. septembra, na putovanje ćete krenuti bezbrižno.
Evo šta obuhvata dodatno pokriće za kovid 19:

* Troškove pregleda lekara i testiranja u slučaju ispolјavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije kovidom 19
* Troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije
* Troškove bolničkog lečenja
* Troškove repatrijacije u vrednosti do 5.000 evra.

Šta ne obuhvata dodatno pokriće za kovid 19:

* Preventivno testiranje na kovid 19
* Troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Detaljnije informacije možete dobiti besplatnim pozivom na broj kontakt centra „Dunav osiguranja“ 0800-386-286, putem imejla kontaktcentar@dunav.com, ili na sajtu www.dunav.com.
Promo tekst
Foto: stefan-schweihofer-stux-pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno