Putovanje
22.02.2020.

Sada je vreme za letovanje. Ali ne da krenete, već da platite

Ne znamo da li ste nešto planirali za ovaj vikend, nešto mnogo važno ili zanimljivo, ali mi svakako moramo da vas podsetimo da se pod kupolama Beogradskog sajma održava 42. Međunarodni sajam turizma, pod sloganom „Put pod noge“. Posetiocima će se predstaviti oko 700 turističkih agencija, saveza i organizacija, hotela, turističkih centara, vazduhoplovnih i osiguravajućih kompanija, međunarodnih tur-operatora... Aranžmani će biti bolji nego ikada do sada, popusti do 50 odsto, a pogodnosti neodoljive.


Sudeći po prva dva sajma, kao i prethodnih godina, posetioci najveće interesovanje pokazuju za Grčku. Ona je tradicionalno najčešći izbor za odmor naših građana, kako zbog predivnih plaža, tako i zbog povoljnih cena, barem kada je reč o smeštaju u apartmanima i u predsezoni. Trećina aranžmana za Grčku je, kako se može čuti u agencijama, već prodata još u ranom bukingu koji je počeo u novembru, ali i sada može da se nađe mnogo toga povoljnog poput paket-aranžmana za sever Grčke od 49 evra koji obuhvata autobski prevoz i najam apartmana.


Aranžmani za grčka ostrva na sajmu mogu da se nađu po veoma povoljnim cenama. Tako za Krf treba dati samo za 199 evra, a u cenu su uračunati povratna avionska karta, aerodromske takse, transfer i deset noćenja sa doručkom u hotelu, a 360 evra košta desetodnevni aranžman na Rodosu koji obuhvata avionski prevoz i noćenje sa doručkom.
Procentualno, najveći popust se dobija za najekskluzivnije hotele u Turskoj koji su ove godine skuplji nego lane zbog taksi od 25 evra po osobi za smeštaj u hotelu sa pet zvezdica koje počinju da važe od 1. aprila.

No, u koju god kategoriju turista spadali, postoji nešto što ne smete da zaboravite a to je putno zdravstveno osiguranje.Ono vam neće pomoći da izbegnete povredu i bolest, ali će vam pružiti sigurnost koja je neophodna svima, a naročito porodicama sa decom. Putničko zdravstveno osiguranje Kompanije „Dunav“ obezbediće vam bezbrižno putovanje i letovanje. U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kompanijom, Kompanija „Dunav“ obezbedila je usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Promo tekst
Foto: stefan-schweihofer-stux-pixabay

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Koferi 94103un
Set kofera Anekke Arizona 94103
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
38.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno