Putovanje
05.02.2020.

Ako ne marite za skijanje i planine, provedite vikend u banji

O kako bi bilo lepo da svi imamo i dovoljno slobodnih dana i dovoljno novca da svakog leta s decom provedemo barem tri nedelje raspusta na moru, a zimi barem sedam dana na skijanju, ali većina nas nije te sreće. Ili kuburimo s parama, ili sa vremenom, a često i sa jednim i drugim, pa deca zimski školski raspust provode kod kuće dosađujući se ili uz telefone, tablete i računare. Šteta, baš šteta da im se ne desi baš ništa zanimljivo makar da mogu da napišu lep sastav na obaveznu temu „Kako sam proveo zimski raspust“.

Ne mora da bude tako! Biće zabavno ako provedite vikend u banji. Najveći broj građana iz centralne i severne Srbije odlučuje se za banju Eržebet u Morahalomu, gradiću koji je udaljen oko 20 kilometara od Segedina. Ova banja ima 22 bazena, saune, vodene tobogane i specijalno izgrađen dečji vodeni raj, čardu sa mađarskim specijalitetima, ali i brojne druge zabavne sadržaje u okviru kompleksa.
Eržebet je porodični centar i lečilište , a prvenstveno mesto na kojem može da se provede divan vikend, posebno u ovim hladnim danima.


Dva unutrašnja tobogana u dečjem carstvu izvor su neviđene zabave i radosti, a za sasvim malu decu postoji bazen bez ivica i prepreka sa igračkama i životinjicama i mali tobogan u obliku slona koji je visok 148 centimetara. Tu je i bazen za bebe dubine od 0 do 15 cm.
Za mame i tate napravljene su višespratne vodene atrakcije, hidromasaža za ramena i leđa, tuševi i vodopadi, finska sauna, infrared sauna, aroma sauna, parno kupatilo, slana soba, hidromasaže i razne terapije za poboljšanje i očuvanje zdravlja.

A kada je već reč o zdravlju, u inostranstvo se nipošto ne kreće bez putnog zdravstvenog osiguranja. Ono ne može da predupredi povredu i bolest, ali zato pruža neophodnu sigurnost, baš onako kako to čini putničko zdravstveno osiguranje kompanije „Dunav osiguranje“. Ako ugovor sklopite do 29. februara, dobiti jedan od neverovatnih popusta. Više detalja naći ćete ako kliknete OVDE, ako pozovete kontakt-centar na broj 0800/386-286 (besplatan poziv) ili na prodajnim mestima širom Srbije.
Promo tekst
Foto: jarmoluk-pixabay,dunav.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno