Putovanje
11.01.2020.

Ako već niste, brzo isplanirajte gde ćete za zimski školski raspust

Ljudi se, pokazala je jedna opsežna anketa, načelno dele na one koji čitave godine žive u iščekivanju letovanja i one koji bi jednomesečni odmor na najlepšoj plaži sveta trampili za sedam dana skijanja. U ove druge spadaju i oni koji žive podno ski-centara, do kojih mogu da „skoknu“ očas posla i da se uveče vrate kući, ali i oni koji su za jedan dobar spust spremni da pređu pola sveta, a i jedni i drugi su ljubavlju prema ovom sportu inficirani u ranom detinjstvu.


Ako je i vaša porodica ljubitelj snega i zimskih čarolija i ako vaši mališani vole skijanje, spremajte se za put, uskoro će raspust. Pre nego što se uhvatite za džep, prelomite da li ćete skijati „kod kuće“ ili u inostranstvu. Izbor nije jednostavan, pa valja uzeti u obzir mnoge faktore. Iskusni skijaši kažu da su cene u našim ski-centrima previsoke u odnosu na ponudu, naročito ako se traži smeštaj u blizini staza, što je najvažnije roditeljima koji zimuju s malom decom. Zato oni najčešće biraju skijališta u Bosni i Hercegovini, Austriji, Sloveniji, Austriji i Bugarskoj, jer se do njih relativno brzo i lako stiže, što je takođe važno ako se putuje s decom.


U manje posećenim ski-centrima vlada opuštenija atmosfera, bez prevelike gužve. U njima je lakše naći smeštaj, i hotelski i apartmanski, blizu staza po prihvatljivim cenama, imaju odličnu vanpansionsku ponudu, ali i dežurne zdravstvene ustanove, što je jako važno kad se na planinu ide sa decom. A kada je već reč o zdravlju, valja naglasiti da se na zimovanje u inostranstvo nipošto ne kreće bez putnog zdravstvenog osiguranja.  Ono ne može da predupredi povredu i bolest, ali zato pruža neophodnu sigurnost, baš onako kako to čini putničko zdravstveno osiguranje kompanije „Dunav osiguranje“. Najbolje od svega je što ćete, ako ugovor sklopite do 29. februara, dobiti jedan od neverovatnih popusta.

Sa svim popustima i detaljnom ponudom „Dunav osiguranja“ informišite se klikom OVDE, besplatnim pozivanjem kontakt-centra na broj 0800/386-286 ili na prodajnim mestima širom Srbije.
Promo tekst
Foto: Dunav osiguranje, Theresamcgree-pixabay-opt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno