Putovanje
30.06.2014.

Znate li koja letnja destinacija odgovara Vašem horoskopskom znaku?

Sigurno svako od nas ima u glavi neku destinaciju koju prosto "mora" da poseti. Jeste li se pitali nekada zbog čega baš Vas to mesto "zove"? Da to nema veze sa Vašim horoskopskim znakom? Nekako, i ako čak ne verujemo, često pročitamo horoskop. Ajmo sada na jedno brzinsko sagledavanje idealne letnje destinacije po horoskopskih znacima.

Ovan

Pripadnici ovog znaka žude za jedinstvenim putovanjem koje će im obezbediti avanturu, upoznavanje nove kulture i pogled koji oduzima dah. Zato je Peru i Maču Pikču savršen za vas.

Bik

Ležaljka, laža, koktel... Vi znate da uživate u lepim i prefinjenim stvarima bolje nego bilo koji drugi znak zodijaka. Sve to govori jedno – Toskana!

Blizanci

Putovanje po SAD vas uzbuđuje, otvara vam bezbroj mogućnosti i omogućuje turu na kojoj ćete upoznati mnogo ljudi, novih mesta i steći mnogo novih iskustava. Životni san Blizanaca!

Rak

Iskoristite lepote Palm Springsa i uživajte u blistavim bazenima, luksuznim hotelima, suncu...

Lav

Rio de Žaneiro je zabavan, a kitnjasti karneval je savršeno mesto za vas. Spakujte svoj svetlucavi kupaći kostim i provedite se nezaboravno.

Devica

Udovoljite svojoj ljubavi prema planiranju i kupite mape, vodiče za putovanje, beležnice i krenite na putovanje Evropom. Dvadeset gradova za redom – za organizovanu Devicu nema problema.

Vaga

Vage žive za maženje, luksuz i lepotu. Poklonite sebi odmor u banji i iskoristite sve pogodnosti koje nudi. Dvosatna masaža toplim kamenjem? Savršeno za vas.

Škorpija

Zaobiđite pretrpane plaže i užurbane gradove i izdvojite se na Maldivima, koji su savršeni za beg od sveta. Privatna kuća okružena vodom sa svih strana... Škorpiji je to isto što i raj.

Strelac

Vama je potrebna velika avantura sa mnogo aktivnosti i novih mesta za istraživanje. Put po Australiji sa rancem na leđima ispunio bi sve vaše prohteve za odmorom, a imali biste mnogo toga da ispričate prijateljima kad se vratite.

Jarac

Vaš svakodnevni život je pun obaveza, pa zaslužujete odmor na kojem ćete se potpuno opustiti. Na krstarenju po Meksiku možete upiti dosta sunca, probati drevne poslastice i odmoriti se sigurni da će sve proći onako kako je planirano.

Vodolija

Volite da upoznajete nove kulture i učite nove jezike, uživate u komunikaciji sa lokalnim stanovnicima i želite da upoznate svet koji je potpuno drugačiji od vašeg. Maroko je jedna od savršenih destinacija za vas.

Ribe

Opuštanje na plaži dok ste zavaljeni u ležaljci – postoji li išta bolje? Grenada je savršeno mesto za potpuno uživanje u vašem stilu.

Izvor. vivatravel.rs

foto:privatna arhiva

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno