Nešto sasvim lično
20.06.2014.
Autor: Olivera Marković

Predah za školarce - kreativan odmor

Konačno je završena i ova školska godina, a mališani dobijaju šansu za predah. Bez obzira da li su postigli zadovoljavajući  uspeh u školi ili je on drugačiji od očekivanog. Ipak ne bi trebalo biti suviše grub prema njima, i neophodno ih je ohrabrivati da će uz adekvatan trud, naredna školska godina doneti mnogo više uspeha.

Potrudite se da vaši  klinci što kvalitetnije provedu ovaj školski raspust ne zaboravljajući ipak da odvoje vreme i za neke aktivnosti koje su zabavne ali i poučne, tako da deo odmora iskoriste za učenje nekih korisnih stvari i veština.

Mnoštvo dečjih kampova, radionica i organizovanih boravaka u prirodi učiniće mališanima ovaj raspust ispunjen kreativnim aktivnostima, ali i zabavom i druženjem. Svi se sećamo naših školskih dana i koliko smo se radovali odmoru od dva ipo meseca, trudeći se da se što bolje odmorimo od škole, steknemo neka nova  prijateljstva i zanimljive trenutke sa drugovima da bismo se osveženi spremno vratili u klupe 1. septembra.

Na dečjem sajtu potrudićemo se da mališanima predstavimo neke zamimljive načine kako da ispune deo svog slobodnog vremena u toku leta, i ohrabriti ih da budu maštoviti i kreativni. Nesumnjivo je da su današnje generacije mnogo više okrenute novim tehnologijama kao vidu zabave i ispunjavanja slobodnog vremena, ali deca ne bi trebalo da zaborave i dobre, stare igre koje pozivaju u prirodu i druženje.

Stoga, podsetite se sa svojim klincima nekih igrica koje ste možda  vi voleli, i oplemenite ih nekim novim, „savremenim“ idejama. Budite maštoviti zajedno sa njima, i podstaknite ih da im ovaj rasput bude jedan od onih koji se pamte i prepričavaju.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno