Bebe
18.01.2023.

Važna je pravilna nega beba od prvog dana

Vaš mališan uskoro treba da dođe na svet, a vi uveliko razmišljate o kupovini neophodne bebi opreme. Ne želite da bude iznenađenja, pa sve pripremate na vreme. Neki budući roditelji su u panici, dok drugi opušteno biraju sve ono što će u prvim danima biti najpotrebnije.
Ako izuzmemo obaveznu krupnu opremu, ostaje nam odluka u vezi sa negom bebe. Treba odabrati jednu u moru kozmetike, odlučiti se za kadicu, ali i brojne sitnice, koje su mališanu svakodnevno potrebne.
Sigurno su vam, šetajući u mnogobrojnim dečijim radnjama pažnju privukle brojne nestvarno lepe stvarčice bez kojih vaša beba realno može. Pored toga što su neodoljive, u isto vreme su i veoma korisne. Baš takav je brend BabyJem, koji zadovoljava sve potrebe vaše bebe i vas, kao roditelja a u isto vreme vam ulepšava svakodnevicu. Kako je vaš mališan sasvim mali da bi mogao sam da bira, vi to činite umesto njega, te su brojni korisni drugari prisutni svake večero u vreme kupanja, a kako bebac raste i za vreme konzumiranja čvrste hrane

Šta je to što BabyJem čini drugačijim od ostalih brendova?


BabyJem je veran drug prilikom kupanja vaše bebe. Kada se učimo da budemo roditelji važno nam je da sve uradimo ispravno, da naš mališan bude bezbrižan. Važan nam je termofor jer ne želimo da našem detetu bude ni previše toplo niti pak hladno za vreme kupanja, koje može biti i stresno za dete. Velika je radost i roditelja i deteta kada se mališan raduje kupanju. Udobna kada, postolje koje čuva roditeljska leđa, kao i podloga za kupanje značajni su za prve dane po dolasku iz bolnice. Kada roditelj ugodi i sebi i bebi ceo process kupanja se odvija bez nervoze. 
Deo održavanja higijene je i redovna nega noktića. Oni su kod bebba veoma oštri i zahtevaju da se često o njima brinemo pa je bebin pribor za nokte važan segment održavanja higijene.
Pre no što bebu umotamo u mekani peškir, kozmetika i čista presvalaka moraju biti spremni pored kadice. Zadovoljna beba se i ovom segment veoma raduje, naročito kada je dovoljno velika da se zanima glodalicom i masira svoje zubiće. I za ovaj segment se BabyJem pobrinuo baš kao i za mamu i njen posebni grdunjak za dojenje. Jednostavno, na svakom mestu bez nervoze i neprijatnosti bebi će hrana uvek biti dostupna. 

Rešenje za ublažavanje grčeva


Bolni grčevi su neizostavan deo najranijeg detinjstva svake bebe, njih roditelji ne mogu da spreče, ali svakako mogu da ublaže. Kao pomoć se preporučuju pojasevi i jastuci termofori za grčeve. Ima ih u više boja, bebi jako prijaju pa su neizostavan izbor roditelja za kolike. Ovi jastuci termofori punjeni košticama višnje dugo zadržavaju toplotu čime opuštju bebu i smanjuju joj bolne grčeve.

Neka beba sedi za stolom sa ostalim ukućanima prilikom obedovanja


Kada mališan počne sa čvrstom hranom, uspostavlja se i porodično okupljanje za stolom, koje ćemo godinama negovati. Važno je da svi budu na okupu i mališan usvoji pravila ponašanja za stolom. U tome će nam pomoći i portiklice, brojne činije za hranjenje, sve ono što BabyJem ima u svojoj plati proizvoda. Na roditelju je da samo izabere desen i model i uživa u predstojećim trenucima sa svojom bebom. Na red dolaze i flašice bez kojih s ene može zamisliti odrastanje najmlađih. Po završetku obroka možda je i pravo vreme za šetnju. Frizuru nameštate uz pomoć mekanog češlja, naravno pod uslovom da vaša beba u datom uzrastu ima i odgovarajuću frizuru. Ako nema, ne brinite, vrlo je moguće da istu nećete moći skoro i da obuzdate.
BabyJem proizvodi dostupni su online u Kidsland.rs. Ako bi ste radije da ih posetite, čekaju vas u Veterniku, a svoju robu učinili su dostupnom i kod brojnih partnera širom Srbije.

 sponzorisani tekst

foto:kidsland.rs
 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pearhead nalepnice za bebin stomačić su neodoljiv način da sačuvate uspomene na prvu ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.200,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dubak za bebe 10120340001
Dubak/Klackalica School EN Standard
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.680,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Avent  Pihilip Blender 2 u 1 SCF870/20
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
25.699,00 RSD
28.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno