Deca
23.08.2023.

Uz guralice za bebe lakše do prvog koraka

Gotovo preko cele godine mališani i odrasli mogu biti aktivni na razne načine. I tek rođene bebe lepše spavaju na otvorenom, vazduh im prija, te se i ta aktivnost računa, iako u početku samo udobno leškare u svojim kolicima. No, kako rastu, kolica zamenjaju guralicama i triciklima, koje mogu godinama da koriste. Naravno, ne baš sve modele.


Tricikli za decu su spas za odrasle


Kada je beba dovoljno velika da samostalno sedi, umesto kolica za bebe odaberite guralicu, ali onu koja će vama odraslima da olakša svakodnevicu. U poređenju sa kolicima, ništa vam neće nedostajati ako je vaš izbor model sa korpom, podešavajućom ručkom, koja se skida,držačima za noge i podesivom tendom. Jedino nedostaje udobna  korpa za ležanje, ali bebi u uzrastu od devet meseci ona više i nije preko potrebna. Beba sve više postaje aktivna, sve manje spava, pa joj kolica neće mnogo nedostajati.
Dodatna prednost je i što se tricikli lako sklapaju, često jednim potezom jedne ruke, pa je odraslima olakšano njihovo korišćenje. Možete ih držati u gepeku automobila, lako unositi i u gradski prevoz, a na zahtevnim šetnjama lako njima manevrisati.
Kako mališan bude rastao, postajaće sve smostalniji i pojedine delove ćete skidati, počevši od držača za noge, preko ručke i tende, sve dok jedan dan vaš trogodišnjak ne bude krenuo samostalno da vozi i priprema se za viši nivo, vožnju bicikla.

Uz guralicu lakše do prvog koraka


Guralice za prodavanje su igračka koju roditelji i deca obožavaju. Idealan su poklon za jednogodišnjaka, ali i za mlađe bebe. Kada mališan počne da ustaje, oslanja se na guralicu i uz pomoć nje pravi prve korake. Bebi daju stabilnost i osećaj sigurnosti, a roditeljima spokojnost.


3 u 1 guralica, šetalica, trotinet


Na tržištu je prisutan novi brend guralica, koje su ujedno i trotinet i šetalica za decu, te su korisne duži period za mališane. Kao šetalicu mogu da je koriste i pre nego prohodaju, a u poslednjoj fazi, mališani uživaju u vožnji trotinetom.

Ne postoji poseban period za korišćenje guralice zato što je za prohodavanje deca koriste u kućnim uslovima. Kada ima ulogu trotineta pomaže im kod koordinacije i održavanja balansa. Ujedno, i za jačanje celokupne muskulature. 
 

 

Guralice su bebama prvi sportski rekvizit i rado ih koriste, baš kao i tricikle . U početku, deci je značajna pomoć odraslih, a vremenom postaju samostalni i tada nastupa period kada i uživaju u vožnji.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Guralice 11/70179
2u1 guralica igračka za bebu 11/70179
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tricikli 442aris
Tricikl Playtime planete 442
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.699,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno