Aktuelno
24.04.2014.

Izabrali smo najlepša uskršnja jaja!

Dragi naši,

Prvo želimo da Vam se zahvalimo na tome što ste sa nama podelili radost i toplinu Uskrsa i što ste nam omogućili da zajedno proslavimo praznik kroz kreativnost. Bilo je teško odabrati samo tri od svih prelepih jaja koja ste nam poslali, ali smo odlučili da nagradimo one koji su nas najviše raznežili i razveselili uloženim trudom i inspiracijom.

Pošto mi podržavamo moto "važno je učestvovati a ne pobediti" EncoBook će za osvojena prva tri mesta odvojiti po jednu knjigu iz Maksine radionice - Boji i oboji, Pronađi i oboji, Docrtaj i oboji, a Mei lab za trećeplasiranog i drugoplasiranog odvaja po veću skin kremu, a za prvoplasiranog Neven šampon, gel za tuširanje i Neven skin kremu.


Prvu nagradu ćemo pokloniti mami Jeleni Stojanović i preslatkoj Sofiji koja se takmičila sa "Buba-Mara" jajetom. Sofija ima i sestricu Andreu koja je isto tako slatka kao med, tako da će njih dve uživati u parkiću sa raznobojnom guralicom, EncoBook knjigama i Neven kozmetici.Druga nagrada ide Konstantinu i sjajnoj mami Maji Pavlović koja je je organizovala pravu porodičnu akciju pravljenja #NajJajeta, i evo šta nam je napisala: "Ovako Konstantin vidi svog tatu Boleta! Nadam se da vam se dopada nase jaje,naravno i mama je malo pomogla ali samo malo oko lepljenje i pisanja,pozzzzzzzzzzzzz i srecan praznik."Treću nagradu ćemo poslati Snežani Mladenović čija kreativnost i umeće su nas ostavili bez daha. Nismo do sada videli ovakvo jaje i zato smo odlučili da nagradimo njegovu kreatorku koja nam je poslala i lepe želje:"Za veselu godinu, šarena sovica".Hvala vam svima što ste bili uz nas za jedan od najlepših hrišćanskih praznika, što ste sa nama slavili ljubav i snagu porodice.

Vaš Dečji sajt.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno