Aktuelno
15.04.2014.

Konkurs za najlepše uskršnje jaje!

U susret velikom prazniku Dečji sajt, Mei lab i EncoBook odlučili su da naprave Konkurs za najlepše uskršnje jaje

Znamo da male ruke obožavaju da učestvuju u farbanju jaja, obično kod nas na Veliki petak. Znamo i da roditelji su spremni da im kuhinja baš tog dana bude u haosu i da ne treba da sprečavaju mališane da iskažu svoju kreativnost. Aplauz roditelja praćen blaženim osmehom i pogledom na sunđer i krpu je ono što je sastavni deo velike porodične akcije, ali niko ne može da ospori radost mališana za umetnička dela koja su sami stvorili.
Mi smo odlučili da baš taj veliki napor, te ideje, zalepljene sličice, i haos u kuhinji nagradimo. Na ruku nam ide i to što veliki broj mališana može da učestvuje jer su se poklopili katolički i pravoslavni Uskrs. Naravno, i ostali drugari mogu da učestvuju. Zašto inače postoje drugari?
Naši pokloni su skromni, ali vredni pažnje svih roditelja. Ako farbate, farbajte, ali stvarno i pošaljite nam sličice Vaših mališana sa njihovim kreacijama. Možete nam poslati i sliku borbe u kucanju jaja, da upotpunimo našu galeriju.
EncoBook će za osvojena prva tri mesta odvojiti po jednu knjigu iz Maksine radionice-Boji i oboji, Pronađi i oboji, Docrtaj i oboji.
Mei lab za trećeplasiranog i drugoplasiranog odvaja po veću skin kremu, a za prvoplasiranog  Neven šampon, gel za tuširanje i neven skin kremu.
Dečji sajt najlepšu kreaciju nagrađuje guralicom na četiri točka.
Možda je Vaš mališan prerastao guralicu, ali njegova sestra nije. Naći će se ovako lepi pokloni za mališane.
Mi čekamo vaše radove. Šaljite ih sve do 22.4. putem naše FB stranice ili emaila info@decjisajt.rs nakon čega ćemo objaviti pobednike i nagraditi ih sa zadovoljstvom.

foto:congerdesign-pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno