Aktuelno
16.12.2022.

Držite se ovih saveta da kupovina novogodišnjih paketića ne bude i noćna mora

Dok se novogodišnjoj euforiji najviše raduju deca, u isto vreme najviše stradaju baš njihovi roditelji jer se često cela familija na njih osloni. Neretke su situacije kada bake i deke kažu svojoj deci šta da im kupe za unuke, daju novac pa se onda roditelji “mačuju” sa svim zadacima, koji su pred njima. 
Ako ste zauzet roditelj, vi znate koliko ovaj period godine može biti stresan i zahtevan za vas. Da to ne bude tako, izdvojili smo par saveta, koji će vam sigurno pomoći.

Nemojte se slepo držati spiska želja


U redu je da vaša deca imaju poprilično veliki spisak želja, ali to ne znači da istog treba slepo da se držite. Od svih tih brojnih igračaka, pogledajte šta je ono što će detetu biti i korisno, čime će moći često da se igra, i naravno nešto nauči. U slučaju da već dugo želi neku igračku, a smatrate da je zaslužilo istu da dobije, obavezno nju izaberite, a ostale po sopstvenoj proceni.

Deca često preteruju, imajte to na umu


Nije čest slučaj da deca budu skromna pa nemojte računati da ćete ih ubediti da im neke igračke nisu potrebne. Jasno im stavite do znanja da će Deda Mraz ispuniti neke od njihovih želja, da je toliko dece na svetu, koje treba da obraduje pa je najbolje da mališani naprave prioritete. Na ovaj način će dete shvatiti da ne mogu sve želje biti uslišene i da je kompromis u životu važan. Naučite ih da ne gledaju koje igračke imaju njihovi drugari već da prate svoja interesovanja.

Posle prekraćivanja spiska, vreme je za kupovinu


Možda uživate u obilascima prodavnica igračaka, ali u današnje vreme je mnogo udobnije da sipate čašu vina ili skuvate kafu, pustite muziku i odradite sve putem računara ili telefona. Ujedno, možete detalje proizvoda odmah saznati,a neretko ćete biti bolje informisani nego u radnji da se obratite trgovcu. Online kupovina nudi brojne prednosti, a jedna od njih, pored uštede vremena je i ušteda novca, detaljnije sagledavanja proizvoda na akciji i neverovatan konfor koji ona nudi. Ujedno, možete se prijaviti za dobijanje brojnih ponuda, obaveštenje o akcijskim artiklima i slično. Ozbiljne online prodavnica neguju svoje kupce brojnim lojalti pogodnostima, tako da i na to treba računati. Još jedna ogromna prednost je što, u slučaju da niste zadovoljni imate rok od 14 dana da vratite artikal, pod uslovom da ga niste koristili i da ste sačuvali originalno pakovanje.Ove pogodnosti isključivo važe za online kupovinu.

Kupujte na proverenim sajtovima


Iako smo od početka pandemije korona virusa preusmerili svoje kupovine na online, birajte proverene trgovce. To svakako nisu kupovine putem društvenih mreža i sajtova na kojima fizička lica prodaju robu.
Provereni sajtovi su oni na kojima jasno vidite adresu, matični i poreski broj kompanije, kontakt podatke. Mnogi od njih su spremni i da detaljnije sa vama porazgovaraju o svakom proizvodu.
Sajt koji brine o mališanima od njihovog rođenja jeste kidsland.rs. U okviru njega se nalazi veliki broj igračaka za sve uzraste, koje samostalno uvoze. Brendovi proverenog kvaliteta su vam dostupni 24h/7dana u nedelji. Njihova ponuda igračaka za paketiće je spremna, a na vama je samo da izaberete one po meri vašeg deteta.

promo tekst

foto:kidsland.rs, Tanaphong-Toochinda-unsplah

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kuhinje i pribor 11/74798
Šporet sa svetlom 11/74798
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Traktori za decu 956-plavi,aris
Traktor na pedale model 956, traktor sa prikolicom
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Staze i garaže 61/88328
Policijski parking 61/88328
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno