Aktuelno
02.09.2018.

Ispratili smo leto

Dan pred početak nove školske godine, u nedelju 2. septembra od 11 do 13 časova, na platou ispred biblioteke „Šumice“ i poklon-shopa „Zavrzlama“ održana je žurka „Isprati vrelo leto“ i prva besplatna kreativna radionica za klince iz kraja. Druženje dvadesetak školaraca, ali i onih nešto mlađih, organizovao je Dečji sajt, onlajn-šop i onlajn-magazin.

Deca su uživala u aktivnostima koje su za njih brižljivo osmislili stručnjaci „Activity sporta“. Trčkarali su levo-desno, bacali plastične kolutove i pokazali dobru koordinaciju u sportskim aktivnostima pod budnim okom roditelja.
Edukativni centar „Mayflower“ organizovao je prezentaciju svojih kurseva jezika za decu i odrasle. Prvi besplatni čas engleskog jezika bio je za čistu peticu – zaslužili su je i đaci i predavači.

A deca ko deca... jedva su čekala karaoke i puštanje balona. Na trenutak su zaboravila na kraj leta i na početak nove školske godine. Uz mnogo smeha, dobre zabave, bojanke koje se oslikavaju peskom i radionice crafta obeležila su kraj raspusta.
Sada im predstoji puno učenja i druženja u školskim klupama, a već idućeg meseca i nova kreativna radionica i nova žurka u organizaciji Dečjeg sajta i poklon-šopa „Zavrzlama“.
Na vreme ćemo vam javiti kad počinje.

Foto: Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno