Aktuelno
10.03.2015.

Diznijeva "Pepeljuga" premijerno u Cineplexx

Premijera filma "Pepeljuga" održaće se u sredu, 11. marta u 19.30 h u bioskopu CINEPLEXX Ušće Shoopping Center. Karte za ovu čarobnu avanturu namenjenu svim uzrastima mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće.

Dodatna poslastica koju vam je pripremio studio Dizni je kratak animirani film "ZALEĐENA ŽURKA" (FROZEN FEVER), koji će se prikazivati samo ispred projekcija filma "PEPELJUGA". Ukoliko ste se uželeli Ane, Else, Kristofa, simpatičnog sneška Olafa i irvasa Svena, pravo je vreme da ih ponovo vidite na velikim platnimanaših bioskopa.

OD ČETVRTKA, 12. MARTA, PEPELJUGA STIŽE I NA REDOVNE BIOSKOPSKE REPERTOARE.

Priča filma „Pepeljuga“ prati zgode i nezgode mlade Ele (LILI DŽEJMS) nakon što se njen otac, trgovac, oženi drugom ženom posle smrti Eline majke. Pošto žarko želi da podrži svog voljenog oca, Ela će dočekati novu maćehu (KEJT BLANŠET) i njene ćerke Anastasiju (HOLIDEJ GREJNDŽER) i Drizelu (SOFI MEKŠERA) raširenih ruku. Ali kad Elin otac neočekivano premine, ona će se naći u milosti i nemilosti ljubomorne i surove nove porodice.

Pošto je postala ništa više od obične sluškinje prekrivene pepelom i zlobno prozvana Pepeljuga, Ela je lako mogla da izgubi nadu. Međutim, uprkos zlobi kojom je okružena, Ela je odlučna u tome da ispoštuje reči svoje majke na samrti da „bude hrabra i ljubazna“. A onda će jednog dana upoznati očaravajućeg mladića u šumi.

Ne znajući da je on zapravo princ, već šegrt u palati, Ela će pomisliti da je našla srodnu dušu. Njena sreća će se možda napokon promeniti kad palata pošalje otvorenu pozivnicu za sve dame da dođu na bal, jer će se Ela ponadati da će opet videti šarmantnog Kita (RIČARD MADEN).

Međutim, njena maćeha će joj zabraniti da prisustvuje balu i bezobrazno će joj pocepati haljinu. U međuvremenu, proračunati veliki vojvoda (STELAN SKARSGARD) smisliće plan da uništi prinčeve nade da će se ponovo videti sa Elom i potražiće pomoć za to od zlobne maćehe.
Ali, kao i u svakoj dobroj bajci, pomoć stiže u vidu dobre prosjakinje (HELENA BONAM KARTER) koja će se pojaviti sa bundevom i par miševa i promeniti Pepeljugin život zauvek.

foto: pressonline.rs, cineplexx.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno