Torbe za užinu

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Kolekcije
Cena
oops
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Oops koferčić za užinu meda, 0370013
array(0) {
}
1.599,00 RSD
Pročitajte

Torbe za užinu i zdrave obroke u školi

Bez obzira da li dete u školi ima obrok ili ne, većina dece koja ostaju duže u školi i produženom boravku ima potrebu za još jednim obrokom ili užinom. Pekare i brze hrane nisu dobra opcija na duže staze i zato je najbolje da deca imaju obroke koja su ponela od kuće. Ovde će im odlično doći specijalizovane torbe za užinu. Ove torbe služe da se hrana fizički izdvoji od ostatka sadržaja u rancu, ali i da se zadrže mirisi i eventualna vlaga iz hrane.

Termo torbe za užinu

Usled vremenskog i prostornog ograničenja u školama hrana koju učenici ponesu često se izlaže promenama temperature (ulazi se u školu, izlaže se hladnoći napolju i slično), ali i truckanju i drugim različitim uticajima. Zbog toga su zasebne torbe za užinu koje imaju termo svojstvo odlično rešenje, jer ne samo da će održati hranu na svom mestu (predstavljaju zaštitu od prosipanja), već će i očuvati temperaturu unutar torbe i preduprediti da se hrana pokvari.

Kutije za užinu

Pored torbi, možete se odlučiti i za zasebne kutije za užinu. Kutije za užinu su obično izrađene od plastike ili drugih nepropusnih, a laganih materijala i mogu posedovati pregrade za sortiranje različite hrane. Kada birate kutiju za užinu, vodite računa i o veličini: u nju mora stati dovoljno hrane za užinu, ali je takođe važno da ne zauzima previše prostora u rancu. Idealno bi bilo kad bi mogla da se spakuje u posebnu pregradu unutar školskog ranca. Takođe, ne zaboravite da uz kutije za užinu spakujete detetu i flašicu sa vodom.