Deca
30.06.2023.

Ako ne znate kako se bira ranac za školu, mi znamo ko zna

Dok većina školaraca uveliko uživa u raspustu, a drugi čekaju da okončaju obaveze oko upisa u srednje škole, budući prvaci ovih dana uveliko biraju rančeve. Bake i deke spremaju novac, jer žele da pomognu, tetke se nude da kupe pernicu, pa u potragu za potrepštinama za školu često kreće čitava svita. Svi mudri i iskusni, puni saveta koji dete toliko zbunjuju da na kraju ni samo ne zna šta želi. Obećali su mu da će samo izabrati ranac, a sad treba da izabere između dva koje su drugi odabrali za njega.
Mora li baš tako?


Najbolji rančevi za prvake

Umesto da sasluša fizijatre, koji tvrde da nejaka leđa sedmogodišnjaka ne mogu svakodnevno da nose teret od sedam kilograma, koliko zajedno teže knjige, sveske, pernica i sam ranac, i da se ponudi da prati malenog đaka do škole i nazad, svita s početka teksta samo unosi dodatnu zabunu, kao da ranac kupuje za sebe.
Da bi smo otklonili makar deo vaših nedoumica i poštedeli dete muka, posetili smo „Zavrzlamu“, prodavnicu u beogradskom naselju Šumice koja ima najveći izbor rančeva za školu za decu svih uzrasta. Radnja ko radnja, rekli bismo, ali nije, jer u njoj radi jedan Aleksandar koji svaki svaki ranac, a ima ih više od 400, poznaje do poslednjeg šava.



Ako nije u radnji, tražite da ga pozovu, da vam sve lepo objasni. On pažljivo sluša želje i roditelja i dece, pa nudi najbolje rešenje. Na licu mesta podešava ranac, objašnjava zašto su neki modeli idealni za vaše dete, a zašto neke druge ne treba da uzimate u obzir. On voli rančeve i zato u njegovoj radnji nema onih lošeg kvaliteta. I još nešto... Ako trenutno nema model koji ste našli u katalogu, što je skoro pa nemoguće, on će vam ga nabaviti i o svom trošku poslati na vašu adresu.

Najbolji rančevi za prvake, kako ih odabrati?

Pre nego što se uhvatite za novčanik, odgovorite na sledeća pitanja:
* Ko će nositi ranac? Neko stariji ili dete?
* Koliko je škola udaljena? Ima li, zaista, potrebe za rancem na točkiće?
* Da li će ranac u školi stajati pored klupe ili u posebnom ormariću?
* Šta bi dete želelo na slici? Koji su mu omiljeni likovi?



Rančevi za prvake, nije isto birate li za dečaka ili devojčicu

Ranac za prvake je ranac za prvake! Dečaci će ga možda nositi do četvrtog razreda, ali su zato retke devojčice koje mogu toliko dugo da „izdrže“ sa istim modelom. Zato ne treba da nas čudi što one, kad odrastu, moraju da imaju one silne tašne i torbice. I pernice su veoma važne, pa je dobro da i njih uskladite s rancem, ali budite sigurni da će vam devojčice tražiti bar još jednu manju. To su devojčice – priča Aleksandar kroz smeh, koji je i sam tata dveju devojčica.

Rančevi za školu, poklon uz kupovinu

Dok za prvake roditelji uglavnom biraju anatomske rančevi, za starije školarce je mnogo veći izbor, počevši od rančeva sa više pregrada, do 2 u 1 rančeva za školu. Takođe, velika je i ponuda brendova, pa treba izdvojiti poprilično vremena za takvu odluku. No, svakako, to prepustite deci, pogotovo što su i dečjisajt i prodavnica „Zavrzlama“ za sve školarce obezbedila poklon uz bilo koji kupljeni ranac bilo da je Target, Pulse, Extreme4me, Gorjuss, Disney, Connect...

A da bi polazak dece u školu finansijski bio što bezbolniji, u „Zavrzlami“ omogućavaju plaćanje na rate bez kamate do kraja godine tempom koji roditelji sami odrede. „Zavrzlama“ se nalazi u Ustaničkoj ulici broj 127, njihov kontakt je 011/347-3435, a lokacija Google map . Kompletnu ponudu možete da nađete OVDE, a ukoliko niste iz Beograda, željeni artikli će vam biti dostavljeni na kućnu adresu.

Foto: Dečji sajt, vitolda-klein-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ranac 2 u 1 Curved Bloom 26839
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Školski rančevi 2 u 1 3838622214348
Može se razdvojiti na dva dela. Veći ranac je ergonomski oblikovan, leđni deo omogućava...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
4.999,00 RSD

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • Mama Ana
    Mama Ana

    Zaista odličan prodavac, odličan i izbor ranaca. Naša ćerka ga je, na naše opšte iznenadjenje dva puta zagrlila, i čak se zaletela kad smo otišli iz radnje da ga još jednom zagrli jer joj je pomogao da napravi dobar izbor. Sve preporuke

    06.08.2019. 14:51
  • Nata
    Nata

    Mi smo kod Aleksandra kupili ranac i pre dve godine kada je imao samo izložbeni salon i sada kada ima veoma lepu radnju sa ogromnim izborom. Iskreno, ove godine nismo ni hteli da tražimo za drugo dete na drugom mestu ranac, jer znamo da će nam on pomoći za najbolji izbor. Čovek prosto zna sa decom, poznaje i rančeve koje prodaje i moj savet je da vam ne bude teško da ga posetite, sigurna sam da nećete da zažalite.

    06.08.2019. 15:10

Preporučeno