Zdravlje
09.11.2022.

Jak imunitet - jak organizam!

Odlika zdravog i funkcionalnog organizma je, prvenstveno, jak imunitet. 
Imuni sistem je složeni odbrambeni mehanizam našeg organizma sa osnovnim zadatkom da nas štiti od različitih vrsta infekcija. 
Užurbani način života, nedovoljno sna, nepravilna ishrana, prevelika fizička iscrpljenost – samo su neki od mnogobrojnih uzroka poremećaja normalne funkcije imuniteta koji slabe ceo organizam. Kada se na to dodaju i hladni jesenji dani, ostajemo potpuno nezaštićeni od svih infekcija, virusa i bakterija koji vrebaju iza svakog ugla.  

Sunca je sve manje, sužen je izbor svežeg povrća i voća, godišnji odmori su završeni, a mi smo se vratili našim dnevnim aktivnostima, i, u većini slučajeva, nemamo dovoljno vremena da brinemo o pravilnoj pripremi hrane i načinu ishrane. Dehidrirana koža, beživotna kosa i krti nokti su najbolji pokazatelji nedostatka vitamina koje ćete za veoma kratko vreme primetiti na svom telu. Kako biste sprečili posete lekarima i upotebu medikamenata koji u velikoj meri imaju štetne posledice po organizam, Zepter vam nudi revolucionarno, potpuno prirodno rešenje – My Basics liniju prirodnih suplemenata:
Calm Night - za bolji san, Flexoptim - za zdravlje zglobova, Cholestoptim - za optimalan nivo holesterola, Hepatoclear - za zdravu jetru, Digesti Well - za optimalno varenje, Coldfree - za jačanje odbrambene snage organizma, Thymo Well i Thymo Plus - za zdravo grlo i Derma Well - za negu kože. 
Suplementi My Basics linije su potpuno prirodnog porekla. Formulisani su na osnovu naučnih saznanja o pozitivnom uticaju prirode na ostvarenje harmonije između tela i uma. Napravljeni su primenom inovativne tehnologije za obradu biljnih sastojaka, a bioaktivni sastojci u njihovom sastavu su odabrani na osnovu rezultata temeljnih ispitivanja. 
Ovi suplementi se proizvode u Belgiji, u skladu sa najstrožijim GMP standardima, i garantuju bezbednost i kvalitet na najvišem nivou, a u njihov premium kvalitet ćete se uveriti i sami već nakon prve upotrebe!

Iskoristite benefite koje vam Zepter nudi i dočekajte hladne dane spremni – uz My Basics suplemente za celu porodicu! 

Živite bolje, živite duže uz Zepter!

promo tekst
foto:zepter.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Figura Deda Mraza, crveni 80cm 42/70192
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Preko 200cm 0002276,ht
Jelka Frosted Indiana Spruce 210cm 0002276 Dostava artikla se naplacuje  1000rsd zbo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.640,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina